Arda Turan: Eşime aşığım, mutlu bir evliliğim var

Ünlü futbolcu Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan’ın düğünü hangi renkli anlara sahne oldu? Turan kardeşlerin eşleri dostluklarıyla nasıl düşman çatlattı?

Ünlü futbolcu Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan, geçen hafta sonu uzun süredir beraberlik yaşadığı Katre Yırtıcı’yla evlendi. 500 kişinin katıldığı görkemli düğün Sarıyer’de yapıldı. Çiftin nikâh şahitliğini Mehmet Ağar, Necmettin Karabacak, Mustafa Denizli ve Esat Yontunç üstlendi.

Okan Turan ile Katre Yırtıcı’nın nikah cüzdanını Mehmet Ağar verdi. Ağar konuşmasında Arda Turan’ı övgü yağmuruna tuttu.

Nikah öncesi Arda Turan ailesiyle beraber soruları yanıtladı. Düğünün tüm organizasyonuyla ilgilenen ünlü futbolcunun eşi Aslıhan Doğan’ın poz vermeden önce eltisi Katre Yırtıcı’nın yırtmacını düzeltmesi çok konuşuldu. Okan Turan “Elticilik kazandı” yorumunu yaptı.

Çok heyecanlı olan Aslıhan Doğan’ın duygularını anlattığı sırada büyük bir arının gelmesi kısa bir panik havasına neden oldu. Sözü Arda Turan devraldı.

Gelin Katre Yırtıcı’nın bacak dekolteli gelinliği sosyal medyayı ikiye böldü. Çok heyecanlı olan çiftin balayı tatilini eylül ayında Amerika’da yapacakları öğrenildi.

Arda Turan’ın ailesi dünürleriyle beraber gelen konukları kapıda karşıladı.

Turan’ın oğulları Hamza ve Asil’in smokinli pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

Arda Turan bir ara düğün organizasyonunda görev alan Mustafa Denizli’nin kızı Lal Denizli ile davetiye listesini kontrol etti.

Ünlü futbolcu aynı zamanda nikah şahitleri arasında yer alan Mehmet Ağar’ı kapıda karşıladı ve beraber poz verdi.

Ünlü oyuncu çift Yunus Emre ve Melisa Yıldırımer, futbol dünyasından Necati Ateş, Umut Bulut ve Tolga Zengin’in yanı sıra cemiyet hayatının ünlü isimleri Meral ve Yener İnce, Kamil Agel - Gözde Agel, Duru ve Necmettin Karabacak, Berfu Haşıoğlu – Serdar Güzelaydın, Cengiz Çetin Doğan ve Raşit Bağzıbağlı düğünün ünlü davetlileri arasındaydı.

Düğünde sahne alan Mustafa Ceceli’nin eşi Selin İmer güzelliği ve şıklığıyla göz doldurdu.

Geçen yıl boşanmanın eşiğinden dönen Bensu Soral ile hakan baş çifti düğünde mutluluk pozu verdi. Özel hayatında her şey yoluna giren ünlü oyuncunun mutluluğu ablası Hande Soral’ın anne olmasıyla ikiye katlandı.

Son olarak “Özel Ders” adlı dijital sinema filminde Halit Özgür Sarı’yla başrolü paylaşan Bensu Soral yaz planlarından bahsetti.

31 yaşındaki Soral, evlendikten sonra oyunculuğu ikinci plana attığı yorumuna katılmadığını belirtti.

Arda Turan’ın kapıda karşıladığı çiftten Bensu Soral’ın sırt dekoltesi dikkat çekti.

Pelin Karahan ile Bedri Güntay çifti şıklıklarıyla tüm bakışları üzerinde topladı.

Karahan pandemi sonrası düğünlere katılmanın ayrı bir mutluluk olduğunun altını çizdi.

Ünlü oyuncu 8 yıldır Bedri Güntay’la mutlu giden evliliğiyle adından söz ettiriyor.

Çocuklarıyla Bodrum’a tatile gideceklerini belirten Pelin Karahan, bu yaz bir sinema filmi, bir de reklam çekeceğini anlattı.

Bir güvenlik şirketinin sahibi olan Bedri Güntay, geçen aralık ayında 7 yaşına giren oğlu Ali Demir’in bütün derslerinin pekiyi olduğunu söyledi.

Karahan ve Güntay çifti, çocuklarını meslek seçimi konusunda serbest bırakacaklarını da dile getirdi.