Arıza 21. Bölüm full izle

Show ekranlarının yeni dizilerinden olan Arıza 21. Bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arıza dizisi son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 7 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan Arıza 21. Bölüm…

Arıza 21. Bölüm full izle

Arıza 21.bölümü yayınlandı. 7 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan Arıza dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Arıza dizisinin 21. bölüm tek parça linki…

Arıza 20. bölümde ne olmuştu?

Kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide'nin (Ayça Ayşin Turan) yolları bir kahramanlık hikayesinde kesişir. Ali Rıza ile müşterisi Halide'nin karşılaşmaları her ikisinin de hayatlarını sonsuza kadar değiştirir. Arıza; bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatıyor.

Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılema'nın kaleme aldığı "Arıza"nın kadrosunda; Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

Arıza 21. Bölüm izle

Arıza 21. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Arıza dizisinin konusu nedir?     

Ailesine düşkün, mert ve dürüst bir adam olan Ali Rıza'nın hayatını konu edinen dizide; Ali Rıza’nın hayatı arabasına tesadüfen binen Halide'yi kurtarmasıyla değişir. Ali Rıza'nın kaderinde artık kahraman olmak; Halide'nin kaderinde ise gün yüzüne çıkan karanlık geçmişi ile yüzleşmek vardır.

Arıza dizisi oyuncuları kimdir?

  • Tolga Sarıtaş (Ali Rıza Altay)
  • Ayça Ayşin Turan (Halide Gürkan)
  • Ahmet Mümtaz Taylan (Haşmet Gürkan)
  • Olgun Toker (Burak Ersoylu)
  • Levent Can (Fuat Ersoylu)
  • Murat Daltaban (Muzaffer Cura)
  • Dilara Aksüyek (Füsun Yılmaz)