Arıza 6. bölüm full izle

Arıza dizisinin 6. bölümü Show TV'de yayınlandı. #Kimegüvendiysem etiketiyle yayınlanan bölüm yine nefes kesti. Arıza dizisi 6. bölüm tek parça olarak yüklendi. Arıza dizisi 6. bölümü kesintisiz full olarak izleyebilirsiniz.

Arıza 6. bölüm full izle

Show TV ekranlarının yeni fenomen dizileri arasında yer alan Arıza dizisinin 6. bölümü yayınlandı. Arıza dizisinin 6. bölümü yine nefes kesti. Ali Rıza düşürüldüğü pusudan son anda kurtulurken, Burak ile Halide'nin arasındaki kolye diyaloğu dikkat çekti.

Burak kolyeyi kimden aldı?

Arıza 6. Bölümünde Halide'nin silahlı saldırının yapıldığı gece ile ilgili bilgi toplamaya çalıştığını öğrenen Burak, Halide'ye kolyeyi kimden ve nasıl aldığını anlattı. Burak, Haşmet Gürkan'ın doğum günü partisinde Halide'ye yüzük değil kolyeyi vermek istediğini fakat veremediğin söyledi.

ARIZA DİZİSİ 6. BÖLÜM TEK PARÇA KESİNTİSİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Arıza 5. bölümde ne olmuştu?

Arıza 5. Bölümünde Haşmet aklını kurcalayan soruları Ali Rıza'ya sordu. Ali Rıza verdiği cevaplarla Haşmet'in güvenini kazandı ve Haşmet’in sağ kolu oldu. Haşmet, Rıza’ya kaleyi içerden çökertmek için konsorsiyuma girmesini ve Ersoylularla el sıkışmasını söyledi. Fuat’a baskı yapan Haşmet, Ali Rıza’nın artık onun sağ kolu olduğunu ve onunla sulh içinde bir arada olmaları gerektiğini söyledi.

Konsorsiyum toplantısına sürpriz bir şekilde katılan Haşmet, aldığı kararla herkesi şaşırttır. Haşmet’in beklenmedik hamlesi karşısında Fuat, kendisine destek aramak için harekete geçti. Geçmişin izlerini süren Halide ise Sadi Aksoy'un peşine düştü. Ancak Sadi Aksoy’un peşine düşen sadece Halide değildi. Ali Rıza da çok farklı bir nedenle Sadi’nin peşindeyedi...

Ancak Ali Rıza’yı Muzaffer’in de içinde olduğu büyük bir sürpriz bekliyordu...

Arıza 4. bölümde ne olmuştu?

Arıza 4. Bölümünde; Ali Rıza ve Burak birbirlerine meydan okurken, Avukat Füsun’un şikayeti üzerine Haşmet ve Murat’ın emniyette oldukları haberi gelir. Konsorsiyum üyeleri ise toplanarak Sabri’nin Burak tarafından alınmasından duydukları rahatsızlığı ifade ederler. Haşmet, Sabri’yi kurtaran Rıza ile yakınlaşmak ister. Amacı Rıza’nın arkasından kimin olduğunu da öğrenmektir. Rıza’ya teşekkür etmek için durağa geldiğinde durak, Yaşarlar'ın silahlı saldırısına uğrar ve ortalık bir anda karışır.