Arka Sokaklar 561. bölüm izle

Arka Sokaklar dizisinin 561. bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı. 16 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Arka Sokaklar'ın 561. bölümünü izleyebileceğiniz link.

Arka Sokaklar 561. bölüm izle

Arka Sokaklar dizisinin 561. bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı.

Arka Sokaklar 561. bölümde neler olacak?

Tunç, Elifi kurtarmak için kızın babası Kazım ile yaptığı boğuşma sırasında patlayan silah yüzünden kötü bir durumun içine düşer. Vurulan Kazım hastanede hayatını kaybeder. Görgü tanığının olmaması yüzünden Tunç, bir sonraki duruşmaya kadar tutuklu olarak yargılanacaktır. Mesut ve ekibimiz bu karar ile büyük üzüntü yaşarlar. Mesut oğlunu kendi elleriyle cezaevine götürür. Bu sırada Özcan, bilendiği Mesut'un oğlunun cezaevine düştüğünü öğrenince bir plan yapar. Dışarıdaki adamını kullanarak Tunç'u kendi cezaevine naklettirmeyi başarır. Mesut ve Selin, Tunç'u görmek için geldikleri cezaevinde nakledildiğini öğrenirler. Araştırmaları sonucu nakledilen cezaevinin Özcan'ın yattığı yer olduğunu öğrenirler. İşin içinde Özcan'ın parmağı olduğuna yüzde yüz emin olan Mesut ve Selin, Tunç'un başına kötü bir şey gelmemesi için yeni cezaevine doğru yola çıkarlar. Özcan, zaferinin tadını çıkartırcasına Tunç'un koğuşuna girer. Tunç tanımadığı Özcan'ın kirli hesaplarını bilmemektedir ve başı büyük derttedir.

Arka Sokaklar'ın 560. bölümünde neler oldu?

Mesut, oğlu Tunç'un hapse girmesine gönlü razı olmuyor ve ekipi zorda bırakan bir hamle yapıyor!

Tunç, Kazım ile boğuştuğu sırada patlayan silah yüzünden gözaltına alınıyor. Kazım'ın ölmesi ve Elif'in verdiği ifade ile Tunç suçlu bulunuyor. Tunç adliyeden hapse gittiği sırada onu Mesut götürmek ister. Mesut, arabasına aldığı Tunç ile birlikte ekipin gözleri önünde sırra kadem basıyor. Rıza Baba ve Hüsnü, Mesut'un bu hareketi karşısında büyük şaşkınlık yaşıyorlar.

ARKA SOKAKLAR 561. BÖLÜM İZLE

Arka Sokaklar dizisinin 561. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz Kanal D linki