Arka Sokaklar 573. Bölüm full izle

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 573. Bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Arka Sokaklar dizisi son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 15 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar 573. Bölüm…

Arka Sokaklar 573. Bölüm full izle

İzleyiciler tarafından 2009 tarihinden beri sevilerek izlenen Arka Sokaklar dizisi 573.bölümü yayınlandı. 15 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Arka Sokaklar dizisinin 573. bölüm tek parça linki…

Arka Sokaklar 572. Bölümde ne olmuştu?

Ekip, Servan'ın saklandığı yeri bulmuştur ve Karaçamlı Karakolunun desteğiyle operasyona başlar. Mesut, Servan ve adamlarından gördüğü işkence ile yarı ölü durumdadır. Servan ve adamları yedikleri baskın karşısında hemen önlemlerini alırlar. İki taraf arasında büyük bir çatışma çıkar. İçeride ise Mesut, ekip arkadaşlarının kendisini kurtarmaya geldiğini duymuş ve can havliyle başında nöbet bekleyen teröristi etkisiz hale getirmeyi başarmıştır. Bu sırada Cemal, Servan'ın eline düşer. Mesut'un yetişmesiyle Cemal'in hayatı kurtulur. Mesut ve Servan arasındaki boğuşmada da Servan'ın ölümüyle sonuçlanır. İşkenceden dolayı durumu kötü olan Mesut, İstanbul'a getirilerek ameliyata alınır.

Arka Sokaklar 573. Bölüm izle

Arka Sokaklar 573. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Arka Sokaklar dizisinin konusu nedir?  

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz.
İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Baş komiser Rıza Baba olur. Rıza Baba; genç, enerjik ve yakışıklı komiser Murat’a, ekibe yeni katılan çiçeği burnunda polis memuru Zeynep’e, hayatla ve kendisiyle yaşadığı problemler yüzünden kimi zaman kontrolden çıkabilen Mesut’a ve kalabalık ailesiyle İstanbul’da geçim derdine düşmüş saf-temiz yürekli Hüsnü’ye; kısacası tüm ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.
Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar. Bazen aynı mutluluğa kadeh kaldıracak, bazen de aynı gözyaşını paylaşacaklar. ‘Birliktelik ruhu’ ve ‘mücadele azmiyle’, hem kendi hayatlarında hem de şehir-i İstanbul’da yollarını bulmaya çalışacaklar.

Arka Sokaklar dizisi oyuncuları kimdir?

  • Rıza Soylu – Zafer Ergin
  • Mesut Güneri – Şevket Çoruh
  • Hüsnü Çoban – Özgür Ozan
  • Ali Akdoğan – Alp Korkmaz
  • Hakan Çınar – Ozan Çobanoğlu
  • Selin Demirci – Oya Okar
  • Bahar Ayan – Merve Oflaz
  • Cemal Şahin – Yiğitcan Ergin
  • Ezgi Vural – Ela Yörüklü