Arka Sokaklar 588. Bölüm full izle

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 588. Bölümü yayınlandı. Arka Sokaklar yeni bölümde; Pınar, Ali'den ayrılmak istiyor! İşte 30 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar 588. Bölüm…

Arka Sokaklar 588. Bölüm full izle

İzleyiciler tarafından 2009 tarihinden beri sevilerek izlenen Arka Sokaklar dizisi 588.bölümü yayınlandı. Arka Sokaklar yeni bölümde; Ezgi tuzağa düştüğü için kendine kızarken Cemal de başka bir operasyonun içine giriyor. Öte yandan Pınar, Ali'den uzaklaşmak istediğini söylüyor. İşte Arka Sokaklar dizisinin 30 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan 588. bölüm tek parça linki…

Arka Sokaklar 587. Bölümde ne olmuştu?

Korhan’dan kalan kirli işleri yürütmek artık Aycan’a kalmıştır. Fakat işine taş koyan bir isim vardır. Korhan’ın eski iş ortaklarından çıbanın başı Latif’in hesabı kesilmelidir. Aycan, Latif’i saf dışı etmek ve kocasını cezaevinden kurtarmak için Ezgi ve ekibiyle işbirliği yapmaya karar verir. Ezgi saf bir şekilde arkadaşını koruyacaklarını düşünmektedir. İşbirliğini kabul eden Engin Müdür, bir terslik olduğunu fark eder.

Gelen bir mesaj üzerine Selin, kanser hastası olan eski dostu Ceren’i ziyaret eder. Ceren’i ziyaret etmek ve kızı bitmiş şekilde görmek Selin’i fazlasıyla yaralar. Bu ziyaretini kimseyle paylaşmayan Selin, hastanede eski bir arkadaşı Savcı Faruk ile karşılaşır. Tekin’in rol aldığı diziden çıkarılması üzerine sosyal medya üzerinden kendisinin damarına basılan bir mesaj gelir. Mesajın sahibiyle yüzleşmek isteyen Tekin, karşısında hiç ummadığı birini bulur.

Kar maskeli üç saldırgan, insanların araçla yollarını kesip döverek hırsızlık yapmaktadır. Hırsızlardan biri yakalanır. Saldırganların genç çocuklar olduğu ortaya çıkar. Yakalan Tamer sorguya alınır. Leyla, Sami ve Tamer, Faça Ferzan’a çalışmaktadır. Tamer’in yakalanmasından sonra Ferzan, Leyla ve Sami’yi alıp şehri terk etmeye çalışır. Ekip, her yerde Faça Ferzan’ı ve diğer iki saldırganı aramaktadır.

Öte yandan, Levent ve Defne uyuşturucu batağına düşmüş iki gençtir ve Torbacı İsmail’e borçlanmışlardır. Ekip, Torbacı İsmail’in izini sürmektedir. Cemal, Ezgi’ye Aycan’ın masum olmadığını anlatmaya çalışmaktadır; ama Ezgi maalesef bir türlü ikna olmaz. Ezgi, Aycan’ın masum olmadığını çok acı bir şekilde idrak edecektir.

Arka Sokaklar 588. Bölüm izle

Arka Sokaklar 588. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Arka Sokaklar dizisinin konusu nedir?  

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz.
İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Baş komiser Rıza Baba olur. Rıza Baba; genç, enerjik ve yakışıklı komiser Murat’a, ekibe yeni katılan çiçeği burnunda polis memuru Zeynep’e, hayatla ve kendisiyle yaşadığı problemler yüzünden kimi zaman kontrolden çıkabilen Mesut’a ve kalabalık ailesiyle İstanbul’da geçim derdine düşmüş saf-temiz yürekli Hüsnü’ye; kısacası tüm ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.
Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar. Bazen aynı mutluluğa kadeh kaldıracak, bazen de aynı gözyaşını paylaşacaklar. ‘Birliktelik ruhu’ ve ‘mücadele azmiyle’, hem kendi hayatlarında hem de şehir-i İstanbul’da yollarını bulmaya çalışacaklar.

Arka Sokaklar dizisi oyuncuları kimdir?

  • Rıza Soylu – Zafer Ergin
  • Mesut Güneri – Şevket Çoruh
  • Hüsnü Çoban – Özgür Ozan
  • Ali Akdoğan – Alp Korkmaz
  • Hakan Çınar – Ozan Çobanoğlu
  • Selin Demirci – Oya Okar
  • Bahar Ayan – Merve Oflaz
  • Cemal Şahin – Yiğitcan Ergin
  • Ezgi Vural – Ela Yörüklü