Arka Sokaklar 599. Bölüm full izle

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 599. Bölümü yayınlandı. Arka Sokaklar yeni bölümde; Harun, kardeşi Bora’nın intikamını almak için harekete geçer. İşte 15 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar 599. Bölüm…

Arka Sokaklar 599. Bölüm full izle

İzleyiciler tarafından 2009 tarihinden beri sevilerek izlenen Arka Sokaklar dizisi 599.bölümü yayınlandı. Arka Sokaklar yeni bölümde; Bora, tedavisinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Harun ise kardeşinin başına gelenlerden dolayı Mesut komiseri suçlar.

Arka Sokaklar 599. Bölüm full izle - Resim : 1 Mesut’un hakkında soruşturma açılması için baskı yapar ve amacına ulaşır. Soruşturma için Ankara’dan müfettiş İdil görevlendirilir. Bu sırada Hamit, öldürdüğü Rıdvan’ın patronunun Harun olduğunu öğrenir. Harun, kardeşi Bora’nın intikamını almak isterken Hamit de onun peşine düşer. İşte Arka Sokaklar dizisinin 15 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan 599. bölüm tek parça linki…

Arka Sokaklar 598. Bölümde ne olmuştu?

Ekibimiz Bora’yı yakalamak için sıkı bir takip başlatır. Harun bir yandan kardeşi Bora’nın teslim olmasını isterken, diğer yandan işlediği suçu temizleme peşindedir. Harun, Bora’nın yakalanan adamlarını ortadan kaldırmak için insan kaçakçılığı yapan Rıdvan’a talimat verir. Rıdvan bu işi, kaçak yollar ile ülkemize gelen eski asker Hamit ile çözmek ister. Bora, saklandığı yerden Sude’yi takip etmeye devam eder.

Arka Sokaklar 599. Bölüm full izle - Resim : 3

Burak, hastanenden çıkmış ve evine geri dönmüştür. Aslı, kardeşi Burak’ı kaçıran kişinin aynı zamanda babasını şehit eden kişinin kerim aslan olduğunu öğrenmiş ve intikam isteği ile yanıp tutuşmaktadır. Vildan ve Kerim’in de bu işin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Vildan’ın adamı yaralı yüz tekrar Burak’ın peşine düşer.

Arka Sokaklar 599. Bölüm full izle - Resim : 4

Leyla’yı, Nazif’in elinden kurtarmak için, Nazif’in isteğini yerine getirir. Delil olarak adli emanette tutulan görüntüleri gizlice alır ve Nazif’e teslim etmek için yola çıkar. Teslimat sırasında ekibimiz olay yerine baskın yapar.

Arka Sokaklar 599. Bölüm full izle - Resim : 5

Arka Sokaklar 599. Bölüm izle

Arka Sokaklar 599. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Arka Sokaklar dizisinin konusu nedir?  

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikâyeleriyle sürekli karşılaşmaktadır.

Arka Sokaklar 599. Bölüm full izle - Resim : 7

Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikâyelere, meslek yıllarının tecrübesi ve babalığıyla yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Emniyet Müdürü Rıza Baba olur.

Arka Sokaklar 599. Bölüm full izle - Resim : 8

Arka Sokaklar dizisi oyuncuları kimdir?

  • Rıza Soylu – Zafer Ergin
  • Mesut Güneri – Şevket Çoruh
  • Hüsnü Çoban – Özgür Ozan
  • Ali Akdoğan – Alp Korkmaz
  • Hakan Çınar – Ozan Çobanoğlu
  • Selin Demirci – Oya Okar
  • Bahar Ayan – Merve Oflaz
  • Cemal Şahin – Yiğitcan Ergin
  • Ezgi Vural – Ela Yörüklü

Arka Sokaklar 599. Bölüm full izle - Resim : 9