Arka Sokaklar 605. bölüm tek parça izle! Arka Sokaklar son bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm izle

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerini paylaştığı Arka Sokaklar605. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Kanal Dekranlarında yayınlanan Arka SokaklarArka Sokaklarson bölüm full izle! İşte, Arka Sokaklarson bölüm izleyebileceğiniz link...

Arka Sokaklar 605. bölüm tek parça izle! Arka Sokaklar son bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm izle

Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın başrollerini paylaştığı Arka Sokaklar 605. bölüm tek parça olarak yayınlandı. 26 Kasım 2021 tarihinde Arka Sokaklar son bölüm full internete yüklendi.

Arka Sokaklar 605. bölüm tek parça izle! Arka Sokaklar son bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm izle - Resim : 1

Arka Sokaklar 605. bölümde; Samir, has adamı İkbal hapishaneden çıkmadan Başak’ı bırakmayacaktır.  Başak’ın izini süren ekibimiz Bahri’nin adamları tarafından pusuya düşürülünce kendilerini tehlikeli bir çatışmanın ortasında bulur. Bu sırada olanlardan habersiz şekilde Kadim’in ölmeden önce verdiği adrese giden Mesut’u büyük bir sürpriz beklemektedir. Yaptığı hata yüzünden Başak’ı tehlikeye atan Gencer’in kaçış planı ters teper. Bu sırada ekibimiz ile işbirliği yapan Feyza, mermerci adlı birinin ismini verir.

Ezgi bir barda arkadaşı Meltem ile karşılaşır. Gecenin sonunda Meltem internet üzerinden bir uygulamadan taksi çağırarak evine gitmek ister. Ezgi’nin gözü taksiciyi tutmasa da Meltem ısrar edince gitmesine izin verir. Ertesi gün gelen haber herkesin kanını dondurur. Meltem taksici tarafından tacize uğramış, canını zor kurtarmıştır. Başka kadınların peşine düşeceğinden emin olduğu taksiciyi bulmaya çalışan ekibimizin zamanı kısıtlıdır!

Mesut Gazi’nin yerinde yalnız başına oturup kafa dinlemektedir. Mekana İdil gelir. Mesut, aralarında geçen konuşmadan ve İdil’in yakınlaşma çabasından bir hayli rahatsız olur. İdil’i tersleyerek ortamı terk eden Mesut Selin’i arar.

Tehlikeli bir çatışmada kurşunla burun buruna gelen Ezgi vurulur. Ezgi’nin hayat mücadelesi tüm ekip arkadaşlarını, en çok da Cemal’i üzecektir.

Arka Sokaklar 605. bölüm tek parça izle! Arka Sokaklar son bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm izle - Resim : 2

Arka Sokaklar 604. bölümde neler oldu?

Arka Sokaklar 604. bölümde; Gözaltına alınan Samir, Gencer’in çabalarına rağmen savcılık tarafından alınan kararla sınır dışı edilmek üzere yola çıkar. Kadim, hastaneden çıktıktan sonra polis koruması altına alınır. Ekibimiz ve müfettiş İdil, İkbal’i aramaya başlarken, Kadim’de koruma polislerini atlatıp ailesini katleden İkbal’in peşine düşer. Samir’in yakalanmasına yardım eden Ercü, koruma altına alınır fakat bu olaya bulaştığı için mutlu değildir. Ercü, polis korumasını atlatıp Feyza adında bir kadın ile buluşmaya gider.

Yapılan araştırma ile maktül Sabit’in uyuşturucu satıcılığından hüküm giymiş olduğu ortaya çıkar. Sabit, cezaevinden çıktıktan sonra temiz kalmış, mahallenin gençlerine sahip çıkan biri olarak bilinmektedir. İncelenen kamera görüntüleri ile infazı gerçekleştiren kişilerin iki genç olduğu anlaşılır. Zanlı olarak kimliği tespit edilen Mahir’in eğitim aldığı atölyeye giden hakan, önceki gece barda tanıştığı Serap’ın atölyede eğitim verdiğini görür. Hakan, cinayetin çözülmesi için Serap’tan yardım ister. Ancak Serap Hakan’ın polis olduğunu bilmemektedir.

Selin, müfettiş İdil’in Mesut’a yaklaşmaya çalıştığının farkındadır. Çatışma sırasında yaralanan İdil, hastanede Mesut’a sarılır. Selin’in şüpheleri bir kez daha haklı çıkar. Asiye’nin annesi Mukaddes, torunu Mert ile vakit geçirmek için Çoban ailesinin kapısını çalar. Hüsnü, Mukaddes’in tavırlarından şüphelense de torunu Mert’i mukaddes ile gönderir.

Arka Sokaklar 605. bölüm tek parça izle! Arka Sokaklar son bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm izle - Resim : 3

Arka Sokaklar 605. bölüm izle

Arka Sokaklar 605. bölüm tek parça izleyebileceğiniz link...

Arka Sokaklar dizisinin konusu nedir?

Dizide, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikâyeleriyle sürekli karşılaşmaktadır.

Arka Sokaklar 605. bölüm tek parça izle! Arka Sokaklar son bölüm full izle! Arka Sokaklar son bölüm izle - Resim : 5

Arka Sokaklar dizisinin oyuncuları kidmir?

  • Rıza Soylu (Zafer Ergin), 4. Sınıf Emniyet Müdürü'dür. Asayiş Özel Ekip'in kurucusudur
  • Mesut Güneri (Şevket Çoruh), ekibe ilk gelen Özel Harekât kökenli komiserdir
  • Hüsnü Çoban (Özgür Ozan), ekibe ilk dâhil olanlardandır. Başkomiserdir
  • Engin Balkan (İlker İnanoğlu), 3. Sınıf Emniyet Müdürü'dür
  • Selin Demirci (Oya Okar), Daha önce Narkotik Şube'de çalışmış başarılı bir komiserdir
  • Hakan Çınar (Ozan Çobanoğlu), Daha önce TEM Şube'de çalışmış başarılı bir komiserdir
  • Cemal Şahin (Yiğitcan Ergin), Komiser yardımcısıdır
  • Ezgi Vural (Ela Yörüklü), Komiser yardımcısıdır
  • Arda Atik (Tunç Oğuz), Komiser yardımcısıdır
  • Emre Gürbüz (Oğuz Peçe), Komiser yardımcısıdır
  • Aslı Atalay (Deniz Çatalbaş), Komiser yardımcısıdır
     

Yardımcı karakterler

  • Nazike Çekmen (Nazlı Tosunoğlu), Suat'ın teyzesidir
  • Tunç Güneri (Kerimhan Duman), Mesut'un oğludur
  • Metin Çoban (Furkan Göksel), Hüsnü'nün en büyük oğludur
  • Şule Çoban (Ecem Öz), Hüsnü'nün en küçük kızıdır
  • Ayla Soylu (Hülya Kalebayır), Rıza Baba'nın eşidir
  • Pınar Soylu (Elvan Dişli), Rıza Baba'nın kızıdır
  • Başak Balkan (Perihan Ünlücan), Ekiple yolları kesişen bir avukat. Engin’in eşidir
  • Sinem Yılmaz (Gizem Terzi), Ekibin teknik işlerinden sorumlu polis memuru
  • Esra Çoban (Gaye Gürsel), Hüsnü'nün eşi
  • Asiye Çoban (Melisa Şalgam), Metin'in eşi