Arka Sokaklar dizisi 572. Bölüm 2. Fragmanı izle

Kanal D'nin efsaneleşen yapımlarından, Arka Sokaklar dizisinin 572. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Ekip, Mesut'un rehin tutulduğu adresi bulmuştur. Gece o adrese özel harekat ile baskın yapan ekibimiz zor anlar yaşarlar. Mesut'un ellerinde olması hareketlerini sınırlamaktadır.

Operasyon sırasında yoğun ateş altında kalan ekibimiz, Mesut'u kurtarmak için hayatlarını hiçe sayar. Dışarıda sert çatışma devam ederken, içeride Mesut ölüme bir adım daha yaklaşmaktadır. Gördüğü işkenceden dolayı durumu çok ciddidir. Servan ise, Mesut'un başında bir akbaba gibi beklemektedir.

Ekip, Mesut'u kurtarmayı başarabilecek mi? Yoksa Servan, Mesut'u öldürüp ekibimizi büyük acının içine mi sürükleyecek?

Arka Sokaklar dizisi 572. Yeni bölümüyle 8 Ocak Cuma akşamı 20.00'da Kanal D'de!

Arka Sokaklar 571. Bölüm Özeti

Ekip, Karaçamlı kırsalında teröristleri izleyen İnsansız Hava Aracının (İHA) çektiği görüntüleri izlemektedir. Görüntülerde Mesut'un içinde olduğu minibüs teröristlerce havaya uçurulur. Rıza Baba hemen harekete geçerek Hüsnü, Selin, Ali ve Cemal'i Karaçamlı'daki özel harekat karakoluna gönderir. Karaçamlı'ya giden ekibimiz Mesut'un bombalı eylemden kurtulduğunu ve Servan'ın eline geçtiğini öğrenir. Servan ise, Mesut'u eline geçirdiğinden dolayı mutludur. Rıza Baba ve ekibinin kendisine düzenlediği başarılı operasyonların intikamını Mesut ile gidermeye başlar. Ona işkence ederek videoyu ekibimize yollar. Bu görüntüler ekibimizi biraz olsun umutsuzluğa sürüklese de, ele geçirdikleri teröristler sayesinde giderek Mesut'a, dolaylı olarak da Servan'a ulaşacaklarını bilmekten dolayı şevk içindedir.