Arka Sokaklar ekibine sürpriz bir isim katılıyor! Survivor parkurlarından dizi setlerine!

Tv8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor ile adını duyuran yarışmacının dizi setlerine transfer olacağı haberi kulislere bomba gibi düştü. Yeni sezonda Arka Sokaklar ekibine komiser olarak dahil olacağı konuşulan o isim kim?

Arka Sokaklar ekibine sürpriz bir isim katılıyor! Survivor parkurlarından dizi setlerine!

Kanal D ekranlarında 17 yıldır izleyicisiyle buluşan Arka Sokaklar dizisinin ekibine sürpriz bir ismin katılacağı haberi kulislerde konuşuluyor. Adını Survivor ile duyuran ünlü yarışmacı, Survivor parkurlarının ardından şimdi dizi setlerinde sevenlerinin karşısına çıkacak. Arka Sokaklar'ın yeni sezonunda komiser olarak diziye katılacağı konuşulan o isim, Ayşe Yüksel

Arka Sokaklar ekibine sürpriz bir isim katılıyor! Survivor parkurlarından dizi setlerine! - Resim : 1

Uzun yıllardır televizyon ekranlarında ilgiyle takip edilen Arka Sokaklar dizisinin son transferi, Survivor yarışmacısı Ayşe Yüksel oldu. Dizi kulislerinde Survivor yarışmacısı Ayşe Yüksel'in Eylül ayında başlayacak olan yeni sezonda Arka Sokaklar dizisinde oynayacağı iddiası konuşuluyor. Survivor yarışmacısı Ayşe Yüksel'in yakında zamanda arka sokaklar dizisinin kadrosuna katılacağı ve komiser rolü ile ekrana geleceği söyleniyor.

Ayşe Yüksel Survivor All Star 2022'ye yedekler listesinden katıldı!

Survivor All Star 2022 yarışmasında başarılı performansı ile dikkatleri çeken 'azimli ve hırslı yarışmacı Ayşe Yüksel'le ilgili bomba gibi bir iddia dizi kulislerini sallıyor. Ayşe Yüksel TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'dan gelen ilk teklifi, farklı projeler ve sağlık durumundaki değişiklikler nedeniyle kabul etmemişti.

Arka Sokaklar ekibine sürpriz bir isim katılıyor! Survivor parkurlarından dizi setlerine! - Resim : 2

Sağlık sorunlarını aşan Ayşe Yüksel, Survivor All Star 2022 yarışmasına katılmak istediğini Acun Ilıcalı'ya iletmiş, yedeklerden kadroya dahil olmuştu. Yarışmanın başlarında ekibe adapte olamayan Ayşe Yüksel üzerindeki rehaveti hızla atarak kendini buldu. Ayşe Yüksel, Survivor All Star 2022 yarışmasında son dört yarışmacı arasına girerek İstanbul finallerine kalmayı başarmıştı.

Ayşe Yüksel'in adı şimdiler de ise Arka Sokaklar dizisi ile gündemde. Diziye komiser olarak katılacağı konuşulan Ayşe Yüksel ile ilgili Arka Sokaklardan henüz bir açıklama gelmedi.