Arka Sokaklar'ın yıldızı 9 yaş büyük sevgilisinden ayrıldı

Arka Sokaklar'ın genç oyuncusu Onur Bay ile aralarındaki yaş farkı oldukça konuşulan Dilara Aksüyek eleştirilere rağmen birliktelerdi ancak çiftin aşklarına gölge düştü.

Arka Sokaklar'ın yıldızı 9 yaş büyük sevgilisinden ayrıldı

İstanbullu Gelin dizisinde İpek karakteriyle izlediğimiz Dilara Aksüyek, gönlünü Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay'a kaptırmıştı. Yaklaşık 4 aydır aşk yaşayan Dilara Aksüyek ve Onur Bay çiftinden ayrılık haberi geldi. 

İstanbullu Gelin dizisinde İpek karakteriyle izlediğimiz Dilara Aksüyek, gönlünü Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay'a kaptırmıştı. Bir dönemin çocuk oyuncusu Onur Bay ile aralarındaki yaş farkı oldukça konuşulan Dilara Aksüyek eleştirilere kulak asmamıştı.

Dilara Aksüyek ve Onur Bay çiftinden ayrılık haberi geldi. Uzun süredir Arka Sokaklar dizisinde Tekin karakterine hayat veren Onur Bay ile İstanbullu Gelin dizisinde rol alan Dilara Aksüyek'in ayrılık haberleri sevenlerini üzdü. Konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan çift, sosyal medyada birbirlerini sildi.

Onur Bay muhabirlerin Dilara Aksüyek ile aralarındaki yaş farkını sorması üzerine "21'inci yüzyılda artık böyle şeylerin konuşulması üzücü. Yaş farkı sorun değil, biz mutluyuz. Her şey çok güzel gidiyor" demişti.