Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Camdaki Kız'ın Melisa'sı Yüsra Geyik'in ablası da sektörden çıktı! İkiz gibiler

Arka Sokaklar dizisinde 'Zeliş' karakterine yıllarca hayat veren ve şimdi de Camdaki Kız dizisinde 'Melisa' karakterini canlandıran Yüsra Geyik'in ablası da sektörden çıktı. Yüsra Geyik ile ablasının benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Camdaki Kız'ın Melisa'sı Yüsra Geyik'in ablası da sektörden çıktı! İkiz gibiler

Kanal D'nin sevilen ve yıllardır ilgiyle takip edilen dizisi Arka Sokaklar'da canlandırdığı Zeliş karakteriyle gönülleri kazanan başarılı oyuncu Yüsra Geyik, yeni dizisi Camdaki Kız'da Melisa'ya hayat veriyor. Son dönemde adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu şimdi de ablasına benzerliği ile gündemde. Ayrıca ablası da Yüsra Geyik'le aynı sektörde. Gqelin Yüsra Geyik'in tıpatıp ikizi olan ablasını birlikte tanıyalım...

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Camdaki Kız'ın Melisa'sı Yüsra Geyik'in ablası da sektörden çıktı! İkiz gibiler - Resim : 1

Özel haytını bir sır gibi koruyan başarılı oyuncunun ablasını görenler gözlerine inanamadı. Şimdilerde 31 yaşında olan ve Camdaki Kız dizisinde boy gösteren Yüsra Geyik ile ablası ikiz gibi. Hepimizin Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ın kızı olarak tanıdığımız Yüsra Geyik'in ablasının adı ise Kübra. 

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Camdaki Kız'ın Melisa'sı Yüsra Geyik'in ablası da sektörden çıktı! İkiz gibiler - Resim : 2

Görenlerin şoke olduğu ablası da Yüsra Geyik gibi aynı sektörde çalışıyor. Yüsra Geyik'in ablası Kübra Geyik de ünlüler camiasına stil danışmanlığı yapıyor.