Arnold Schwarzenegger'in kızı evlendi... Görülmemiş önlem!

Beyaz perdenin emektar oyuncusu Arnold Schwarzenegger kızını evlendirdi. Ünlü oyuncu ve ailesine paparazilerden korunmaları için 'şemsiye kalkanı' uygulandı.

Beyazperdenin emektar oyuncusu kızını evlendirdi. Oyuncuya da gelin olan kızına da tören sırasında paparazzilerden korunmaları için "şemsiye kalkanı" uygulandı.

Terminatör filmlerinin unutulmaz oyuncusu ve California eski valisi Arnold Schwarzenegger, kızı Katherine'i evlendirdi.

29 yaşındaki Catherine Scwarzenegger ile 39 yaşındaki Pratt, Instagram sayfalarındaki paylaşımlarda 'hayatımızın en mutlu günü" diyerek evlilik sevincini takipçileriyle paylaştı
Hiçbir gazetecinin alınmadığı törenden fotoğraf çekilmesini önlemek için de ilginç önlemler alındı.

Katherine Schwarzenegger ile rol aldığı dizilerle adını duyuran Chris Pratt'ın Montecito'da yapılan düğün törenine sinema dünyasından da çok sayıda ünlü katıldı.

Schwarzenegger'ın, Maria Shriver ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Katherine ile Pratt'ın düğünü için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Törene hiçbir gazeteci davet edilmedi. Paparazziler ise uzaktan, düğün alanında olan biteni görüntülemeye çalıştı.

Arnold Schwarzenegger da her an görüntülenmemek için zaman zaman şemsiye kalkanı ardına gizlendi.

Aynı şemsiyeli koruma Katherine Schwarzenegger için de uygulandı. Törende Schwarzenegger'ın eski eşi ve gelinin annesi Maria Shriver'ın ise hem şıklığı hem neşesiyle dikkat çekti.