Arsenal Everton canlı izle

Arsenal Everton İngiltere Premier Lig maçında karşı karşıya geliyor. Arsenal Everton maçı S Sport Plus şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Arsenal Everton şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Arsenal Everton canlı izle

Arsenal Everton İngiltere Premier Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Arsenal Everton maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

ARSENAL EVERTON MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 18:00'de başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Arsenal Everton canlı izle

İşte Arsenal Evertonmaçı canlı izleyebileceğiniz link...

Arsenal Everton mücadelesinde Andre Marriner düdük çalıyor.

Arsenal'de; Thomas Partey, Takehiro Tomiyasu ve Kieran Tierney sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

Everton'da; Nathan Patterson, Fabian Delph, Andros Townsend ve Yerry Mina sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Salomon Rondon'ın ise kırmızı kart cezası bulunuyor.

Everton ile oynadığı son üç Premier Lig maçını kaybeden Arsenal, rakibi karşısında üst üste dört lig mağlubiyetini sadece Kasım 1922-Nisan 1924 arasında aldı.

Arsenal deplasmanındaki 24 maçlık 3 puan hasretini son ziyaretinde sonlandıran Everton, Mart 1987'den bu yana Londra ekibine karşı üst üste iki dış saha galibiyeti alamıyor.

Premier Lig'in son 16 sezonunda oynadığı son hafta maçlarını kaybetmeyen Arsenal, son 10 karşılaşmada puan bırakmadı.

Deplasmanda oynadığı son iki Premier Lig maçında 4 puan toplayan Everton, daha önceki 14 ziyaretinden çıkardığı puan miktarını ikiye katladı.

Bu sezon Premier Lig'de en fazla şut pası veren Arsenal oyuncusu konumundaki Martin Odegaard (72), Mesut Özil'den bu yana Londra ekibinin formasıyla en yüksek sayıya ulaşan isim