Artık bir mesajlaşma uygulamasından daha fazlası! WhatsApp üzerinden market alışverişi yapılabilecek!

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerinden market alışverişi yapılabilecek. Şirket, yeni bir ortaklığı ile alışveriş dünyasına bir adım atmış oldu.

Artık bir mesajlaşma uygulamasından daha fazlası! WhatsApp üzerinden market alışverişi yapılabilecek!

WhatsApp, günden güne açıkladığı yeniliklerle adından sıkça söz ettiriyor. Son güncellemeleri ile kullanıcı deneyimini üst seviyelere çıkarmak isteyen şirket, yaptığı yeni ortaklık ile kullanıcılarına yepyeni bir hizmet sunacak. 

WhatsApp’ın çatı şirket olan Meta, platformun kullanım alanlarını genişletmek için düğmeye bastı. E-ticaretin tüm dünyada kazandığı önemi göz ardı etmeyen şirket, bu sektöre dün itibariyle bir adım attı. Meta, JioMart ile işbirliğine giderek platformda market alışverişi hizmetini vermeye başladı.

Meta, JioMart’ın tüm bakkal kataloğuna WhatsApp’ta göz atabileceklerini, sepete ürün ekleyebileceklerini, anında mesajlaşma hizmetinden ayrılmadan yerel ödeme ile alabileceğini belirtti. Öte yandan şirketin CEO’su Mark Zuckerberg, bu girişimin iki önce denenmeye başladığını ve tüm dünyaya yaymak istediğini belitti. Zuckerberg, anlaşmayı şu ifadelerle açıkladı.

"Hindistan’da JioMart ile ortaklığımızı başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Bu, WhatsApp’taki ilk uçtan uca alışveriş deneyimimiz. İnsanlar artık JioMart’tan yiyecek satın alabilirler. Ek olarak bunun gibi temelli deneyimler, insanların ve işletmelerin önümüzdeki yıllarda iletişim kurma yolu olacak." dedi.

Kaynak: Shiftdelete.net