Aşı karşıtları miting düzenledi! "Aşıyı vuran hemşireler değil hekimler yargılanacak"

Koronavirüs salgınının bir komplonun parçası olduğunu savunan aşı karşıtları miting düzenledi. Nöroşirurji Uzmanı Dr. Bilgehan Bilge mitingde yaptığı konuşmada aşıyı vuran hemşirelerin değil, hekimlerin yargılanacağını savundu.

Koronavirüs salgınının komplo olduğunu savunan aşı karşıtları Üsküdar'da bir mekanda "Plandemi büyük buluşması" adını verdikleri toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda konuşma yapan nöroşirurji uzmanı Dr. Bilgehan Bilge, katılımcılara "Asla ve kat'a aşı olmayın" diye seslendi.

Bilge şöyle devam etti:

"Uçaklara bindirmesinler, AVM'lere sokmasınlar. Vallahi de billahi de 1 sene sonra bu kararlarından vazgeçecekler ve aşı olanlardan özür dileyecekler. Bu bir slogan ya da şaka değil; yargılanacaklar! Aşıyı vuran zavallı sağlık memurları, hemşireler değil hekimler yargılanacak. Yok 'benim haberim yoktu', 'ben devlet memuruyum', 'Sağlık Bakanlığından tamim geldi, genelge geldi, emir geldi', 'Ben o yüzden ruhsatsız bir maddeyi insanlar üzerinde uyguladım' demek gibi bir lüksü yok hekimlerin" Yasa bu."

"Tek taraflı propaganda yapmasınlar"

"Kanserden ölenlerin sayısı senede 128 bin. Bu insanları Kovid adıyla eve kitleyeceğinize diğer hastalık türleriyle niye ilgilenmiyorsunuz? Çıkarsınlar ekranlara, tek taraflı propaganda yapmasınlar. Bakın devlet nasıl savunuluyor, millet nasıl savunuluyor, ağzında maskeyle okula gitmek zorunda kalan küçücük yavrular nasıl savunuluyor, askerimiz polisimiz nasıl savunuluyor görsünler."