Aşk Mantık İntikam 13. Bölüm full izle

Aşk Mantık İntikam 13. Bölümü Fox Tv ekranlarında yayınlandı. Burcu Özberk ve İlhan Şen'in başrollerini paylaştığı Aşk Mantık İntikam son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, Aşk Mantık İntikam 17 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan Aşk Mantık İntikam 13. Bölüm…

Aşk Mantık İntikam 13. Bölüm full izle

Aşk Mantık İntikam dizisinin 13. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Aşk Mantık İntikam 13.Bölümde: Çınar, Esra’ya Antalya’ya yerleşmeyi teklif eder. Yakındakiler uygulamasının Antalya ofisi açılacaktır ve işlerin başında durmaları gerekmektedir. Ailesini ve arkadaşlarını bırakmak istemeyen Esra bir yandan da Ozan’dan uzaklaşmanın kendisine iyi geleceğini düşünmektedir. Ozan’ın tek derdi ise Esra’yla konuşup gerçekleri ona anlatabilmektir. Her denemesi Esra’nın reddiyle sonuçlansa da Ozan’ın pes etmeye niyeti yoktur. Sonunda bir yolunu bulup Esra’ya gerçekleri açıklar. Esra bu konuşmadan sonra Antalya planıyla ilgili son kararını verir ve bu kararı Ozan’a hayli ilginç bir şekilde açıklar. Ozan’ın son hamlesi ise şok edici olacaktır. İşte Aşk Mantık İntikam dizisinin 13. bölüm tek parça linki…

Aşk Mantık İntikam 12. Bölümde ne olmuştu?

Ozan’ın beklenmedik itirafıyla artık herkes, Ozan ve Esra’nın eskiden evli olduğunu öğrenmiştir. Olay anına Çağla ve Çınar’ın annesi Hande de dahil olur. Ozan ve Çağla’nın düğünü için geri sayım başlarken, Hande evliliği ile ilgili tereddütleri olan Çağla’yı Ozan’ı kaybetmemesi için yönlendirir. Esra ise artık olanlardan sonra Ozan’a öfke doludur.

 

Düğün günü yaklaştıkça Esra’ya olan aşkını içinden bir türlü atamayan Ozan, içten içe bu düğünün gerçekleşmesini istemez ancak Esra’yla yüzleşmekten ve konuşmaktan da kaçınır. Zeyno ve Musa birbirlerini deli gibi seven ikilinin mutsuz olmaması için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Zeyno, düğünün başlamasına saatler kala Ozan’ın karşısına çıkar ve hiç bilmediği acı gerçeği anlatır. Esra ile yüzleşen Ozan, verdiği sözü tutup Çağla ile evlenecek midir?

Aşk Mantık İntikam 13. Bölüm full izle - Resim : 3

Aşk Mantık İntikam 13. Bölüm izle

Aşk Mantık İntikam 13. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Aşk Mantık İntikam 13. Bölüm full izle - Resim : 4

Aşk Mantık İntikam dizisinin konusu nedir?

Garsonluk yapan Esra, yaşadığı sıkıntı dolu hayattan artık kurtulmak ister. Bunun için de mühendis olan Ozan ile mantık evliliği yapar. Ancak evliliğinde de maddi ve manevi sıkıntılar yaşayan Esra, Ozan'dan ayrılır. Ozan, boşanmasından bir süre sonra bir yazılım şirketi açarak zengin olur. Bir gün Leyla'nın Ozan'ın şirketinde işe başlamasıyla ikisinin yolu yeniden kesişir.

Aşk Mantık İntikam 13. Bölüm full izle - Resim : 5

Aşk Mantık İntikamdizisi oyuncuları kimdir?

  • Burcu Özberk
  • İlhan Şen
  • Burak Yörük
  • Melisa Döngel
  • Günay Karacaoğlu
  • Zeynep Kankonde
  • Mehmet Korhan Fırat
  • Süleyman Atanısev
  • Birgül Ulusoy