Ünlü oyuncu Burcu Özberk, afetzedeler için harekete geçti

Aşk Mantık İntikam dizisinin başrol oyuncusu Burcu Özberk, Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği aracılığıyla orman yangını nedeniyle evini kaybeden bir aileye aileye yardım edeceğini açıkladı.

Ünlü oyuncu Burcu Özberk, afetzedeler için harekete geçti

Türkiye'nin dört bir yanındaki orman yangınlarını söndürme çalışmaları hız kesmeden devam ederken evini kaybeden afetzedeler için de çalışmalar başladı. Ünlü isimler, afet bölgelerine yardım tırları göndermeye başladı. FOX TV'de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin başrol oyuncusu Burcu Özberk de yangın evini kaybeden bir aileye beyaz eşya desteğinde bulunacağını hem de başrol oynadığı Aşk Mantık İntikam dizisinden kazandığı bir bölümlük ücretini ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağını söyledi.
 Ünlü oyuncu Burcu Özberk, afetzedeler için harekete geçti - Resim : 1

HEM BEYAZ EŞYA ALACAK HEM DE MADDİ YARDIMDA BULUNACAK

Bu anlamlı yardım için Haluk Levent'le iletişime geçen Özberk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: Bugünlerde ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Ormanlarımız, evlerimiz, canlarımız yanıyor.

Ünlü oyuncu Burcu Özberk, afetzedeler için harekete geçti - Resim : 2

Herkes gibi tarifsiz üzüntü içindeyim. Yüreğim ağzımda yangınların bir an önce sönmesini beklerken böyle günlerde dayanışma göstermemizin de önemini anlıyorum. Tabi ki tüm yaraları sarmayacak, giden gelmeyecek ama kardeşlerimizin yanında olmak çok kıymetli.

Ünlü oyuncu Burcu Özberk, afetzedeler için harekete geçti - Resim : 3

Ben de AHBAP Derneği aracılığıyla yangında evi yanan bir aileye beyaz eşya desteğinde bulunacağım ve oynadığım dizinin bir bölüm ücreti ile destek sağlayacağım. Gelin yaralarımızı hep beraber saralım.."