Aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Ayça Ayşin Turan ile Murat Boz'un eski görüntüleri olay yarattı

Magazin dünyası bir haftadır Murat Boz ile ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan’ın sürpriz ilişkisini konuşuyor. İki taraftan da aşk iddialarına cevap vermezken Ayça Ayşin Turan ile Murat Boz'un eski görüntüleri sosyal medyada viral oldu.

Magazin dünyası bir haftadır Murat Boz ile ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan’ın sürpriz ilişkisini konuşuyor. Geçen hafta dünyaca ünlü dijital bir platformun gecesinde bir araya gelen ikili, yan yana oturmuş ve gece boyu sohbet etmişti. Bu durum ikilinin yakınlaştığı yorumlarına neden olmuştu. Turan ayrıca after partide sahne alan Kenan Doğulu’yla beraber düet de yapan Boz’u ilgiyle izlemişti.

Haklarında aşk haberi çıkan Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan cephesinden bir hafta boyunca konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmemesi dikkat çekti. Hayranlarını heyecanlandıran ilişki haberi üzerine ikilinin “O Ses Türkiye”deki eski görüntüleri de sosyal medyada viral oldu.

Cevap vermedi 

Öte yandan Ayça Ayşin Turan geçen salı akşamı Fırat Tanış’ın tiyatro oyununa gitti. Girişte magazin hattı kamerasına takılan Turan, Murat Boz’la ilgili sorulara sessiz kaldı. Ayça Ayşin Turan geçen ay “Ada Masalı” dizisindeki partneri Alp Navruz’dan ayrılmıştı.

Alp Navruz ihanet iddialarını yalanladı 

Navruz’un Turan’a ihanet ettiği iddiası gündeme gelmiş, Alp Navruz ise söylentileri yaptığı yazılı açıklamayla yalanlamış ve “her ilişki zamanla yıpranabilir, kişiler arasında bazı anlaşmazlıklar olabilir. Biz de genel sebeplerden ötürü karşılıklı saygıyla konuşarak ilişkimizi noktaladık. Bu asılsız çirkin söylentilerle ilgilisi yoktur. Bu söylentileri yayan kişi veya kişilerin sevgi, saygı, aile bilincine ve temiz bir vicdana sahip olması dileğiyle....” demişti. Ayça Ayşin Turan’ın ise ihanet iddialarına sessiz kalması iddiaları doğruladığı şeklinde yorumlandı.

Murat Boz’un ise Aslı Enver’den ayrıldıktan sonra adı “Zeytin Ağacı” dizisindeki partneri Tuba Büyüküstün’le anılmış ancak ikili arkadaş olduklarını açıklamıştı. Ünlü popçunun oyuncu Ayça Ayşin Turan’la hakkında çıkan aşk haberiyle ilgili nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu...