Aşkına sahip çıktı! Evlenip huzurevine yerleşti

Dalaman'dan Zonguldak'a uzanan aşk hikayesi duyanları şaşırttı. 75 yaşındaki Ercan Birdal aşkına kavuşmak için Muğla’dan Zonguldak’a geldi. Evlenip huzur evine yerleşti.

Aşkına sahip çıktı! Evlenip huzurevine yerleşti

1 ay önce Muğla Dalaman’dan Zonguldak Ereğli’ye taşınan Meliha Kıral huzurevinde yaşamaya karar verdi. Dalaman'daki arkadaşı Ercan Birdal da aşkının peşinden gidip, huzurevinde kalan Meliha Kıral'a evlenme teklifi etti. Evlilik teklifine evet diyen Kıral ile evlenen Birdal da artık huzurevinde yaşayacak. Çiftin nikahı Mühendisler Derneği'nde kıyılırken Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kaymakam Mehmet Yapıcı ile protokol üyeleri oldu. Birdal çiftinin, evlilik cüzdanını Vali Tutulmaz verdi. Başkan Posbıyık ise çifte Kur'an-ı Kerim, bayrak ve hediye etti.

Aşkına sahip çıktı! Evlenip huzurevine yerleşti - Resim : 1
 
'Huzurevinde yaşamaya karar verdik '

Evlilikleriyle huzurevine yerleşen Ercan Birdal "Eskiden beri tanışıyorduk ama bugüne denk geldi. Bugüne nasip oldu. Sağ olsun devletimizin mevcut imkanları ile bu noktaya geldik. Huzurevinde yaşamaya karar verdik. Bundan sonra biraz dinlenelim dedik" dedi. 7 senedir birbirlerini tanıdıklarını ve anlaştıklarını ifade eden Meliha Kıral’da Huzurevine gelince Ercan Bey yalnız kaldı. Ben de onu almak istedim. Alınca da olaylar böyle gelişti" diye konuştu.