Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu'ndan ilk paylaşım geldi!

Bir süre önce 49 adlı sinema filminin çekimlerin sırasında yüzüne fünye patlayan İsmail Hacıoğlu'nun tedavisi tamamlandı. İyileşen oyuncu sevgilisi Aslıhan Gürbüz ile doğada baş başa vakit geçirdi. O onları ölümsüzlüştüren oyuncu sosyal medya hesabında paylaştı. Çiçeği burnunda aşıkların ilk paylaştıkları aşk dolu paylaşımına takipçelerinden beğeni yağdı.

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu'ndan ilk paylaşım geldi!

Sağlık problemleriyle nedeniyle İstanbul'u terkedip Ege'ye yerleşen Aslıhan Gürbüz oyuncu bir süre önce İsmail Hacıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz ay yeni filminin çekimleri sırasında yüzüne fünye patlayan ünlü oyuncu tedavisini tamamladı ve iyileşmesinin ardından sevgilisiyle tatile çıktı. Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu bir süredir Karadeniz turundaydı.

Şimdilerde birliktelikleri gayet iyi giden İsmail Hacıoğlu-Aslıhan Gürbüz çiftinden ilk paylaşım geldi. Hacıoğlu, Gürbüz ile fotoğrafını "Çok ağlaşıyoruz Aslı'mla biz" notuyla paylaştı.

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu'ndan ilk paylaşım geldi! - Resim : 1

Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum toplayan paylaşıma Nur Fettahoğlu'ndan da yorum gecikmedi. Güzel oyuncu, arkadaşlarının fotoğrafına "Severim sizi" yorumunu yaptı. İkilinin takipçileri ise "Çok yakışıyorsunuz" yorumlarında bulundu. Paylaşıma adeta yorum yağdı. Sevgilisinin paylaşımına siyah kalp emojili yorum atan Aslıhan Gürbüz de aynı kareyi kendi hesabının hikayeler kısmından da siyah kalp emojisiyle paylaştı.