Aslışah Alkoçlar doğum yaptı! Cem bebek dünyaya geldi

Geçtiğimiz Şubat ayında iş insanı Kaan Demirağ ile dünya evine giren, usta oyuncu Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar dün, ilk bebeğini dünyaya getirdi. Peki, Aslışah Alkoçlar kimdir? Bebeklerine Cem adını veren çift araştırılmaya başlandı. İş insanı Kaan Demirağ kimdir? İşte detaylar..

Aslışah Alkoçlar doğum yaptı! Cem bebek dünyaya geldi

Türk Sinemasının duayen ismi Hülya Koçyiğit'in gözde torunu Aslışah Alkoçlar dün doğum yaptı. İş insanı Kaan Demirağ ile geçtiğimiz Şubat ayı evlenen Aslışah Alkoçlar'ın ise kim olduğun araştırılmaya başlandı. Bebeklerine Cem adını veren çiftin hayatı merak ediliyor. Aslışah Alkoçlar'ın eşi Kaan Demirağ kimdir? İşte ünlü çiftin hayatına dair merak edilenler...

Aslışah Alkoçlar doğum yaptı! Cem bebek dünyaya geldi - Resim : 1

Sosyal medyadan duyurdu

9 Ocak'ta nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ, 6 Şubat'ta da Beşiktaş'taki bir otelde nikah masasına oturmuştu. Mutluluğa "Evet" diyen ikilinin nikah töreninden kareler sosyal medyada paylaşılmıştı. Dün bebeği Cem'i dünyaya getiren Aslışah Alkoçlar sevindirici haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Alkoçlar, "Oğlumuz Cem Demirağ 26.09.2021'de doğdu. Heyecanımız ve mutluluğumuzu bizimle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Aslışah Alkoçlar doğum yaptı! Cem bebek dünyaya geldi - Resim : 2

Aslışah Alkoçlar kimdir?

Aslışah Alkoçlar, 1993 yılında  İzmir’de doğdu. Selim Soydan ve Hülya Koçyiğit'in torunu olan Aslışah Alkoçlar aynı zamanda Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar'ın kız kardeşi ve eski oyuncu Gülşah Alkoçlar’ın kızıdır. 

Aslışah Alkoçlar doğum yaptı! Cem bebek dünyaya geldi - Resim : 3

15-16 yaşlarında kar kayağı sporunda Milli sporcu olmayı başaran Aslışah, Londra’da ekonomi üzerine eğitim aldı. 1.73 boyunda olan Alkoçlar, Alaçatı’da bir butik otel işletmeye başlayarak bu işle meslek hayatına ilk adımını attı. Pek çok ünlü iş adamı ile ilişkileri oldu. 

Aslışah Alkoçlar doğum yaptı! Cem bebek dünyaya geldi - Resim : 4

Kaan Demirağ kimdir?

Kaan Demirağ 37 yaşındadır. HD Group'un sahibi Demirağlar'ın veliahdıdır. Aynı zamanda içerisinde HD Döner, HD İskender, Pidem, Burger House ve Tadım Pizza'nın yer aldığı HD Ekstrem sporları ile ilgilenen Kaan Demirağ sık sık seyahat etmeyi sevmektedir. Aslışah Alkoçlarile evli olan Kaan Demirağ daha önce Nur Atan ile evlilik yaşadı. Kısa süre içinde anlaşmalı olarak boşandı.

Aslışah Alkoçlar doğum yaptı! Cem bebek dünyaya geldi - Resim : 5