Athena Gökhan ile Burhan Kuzu arasında tartışma

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz ile, anayasa profesörü Burhan Kuzu arasında Twitter'da tartışma yaşandı. Kuzu'nun tweetinin altına yorum yapan Özoğuz, Kuzu'nun cevabını da yanıtsız bırakmadı.

Athena Gökhan ile Burhan Kuzu arasında tartışma

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz bir süredir Ekrem İmamoğlu lehine destek tweetleri atıyor. Her şey çok güzel sloganının ortaya çıkmasından itibaren İmamoğlu'nu desteklediğini sosyal medya hesaplarından duyuran Özoğuz, sosyal medyada hem destek, hem de eleştiri mesajları alıyor.

Ekrem İmamoğlu hakkında montajlanarak paylaşılan videoyu izledikten sonra, "İmamoğlu sonunda ağzındaki baklayı çıkardı. Canlı yayında "Gelin Türkiye'yi beraber yönetelim" diyerek FETÖ ve PKK'ya açıkça mesaj gönderdi. İstanbul seçimleri öncesi CHP-PKK-FETÖ ittifakı aleni bir şekilde ortaya çıkmış oldu. İstanbul halkı böylesi bir işbirliğine geçit vermez" yazan Kuzu'nun tweetini alıntılayan Özoğuz, "Ben bir T.C. vatandaşı olarak bu şekilde asılsız, iftira ve yalan dolu suçlamayı hiç tereddüt etmeden yazdığınız için sizi ve sizin gibi söylemlerde bulunanları kınıyorum. Halkımız herzaman Haklı,dopru olanı bilmiş ve bağrına basmıştır. Bu kabus yalan dalgası elbet birgün bitecek" diye yazdı.

"Anlamadığın konulara pek girme"

Bu paylaşımın altına da Kuzu'dan cevap gecikmedi ve Özoğuz'u şu sözlerle uyardı: Gökhan kardeşim, öncelikle seni severim. Sanatını da her zaman beğendim. Ama anlamadığın konulara pek girme. Bugüne kadar yalan ve iftira kampanyası yaparak mağduru oynayan kişi Ekrem bey. Bence bu kalıplardan ve önyargıdan kurtul, olaylara objektif yaklaş.

"Tarafımız kişiler değil doğrulardır!"

İkilinin atışmasında son olarak Özoğuz tekrar cevap hakkını kullandı ve "Sevgili Burhan bey ; Biz Halk olarak yazmış oldupunuz iddaların gerçekliğini, elle tutulur kanıt ve delillerini gördüğümüzde ,doğru değerlendirip tepki göstericeğimizden süpheniz olmasın. Biz Halk olarak bize yansıyan ile yaşarız! Tarafımız kişiler değil Doğrulardır! Saygılar" diye yazdı. Kuzu'nun bu sözlere cevabı ise "Eyvallah" oldu.

"Ben bilim adamıyım"

Bu atışmanın ardından bir kez daha Gökhan Özoğuz'a cevap veren Burhan Kuzu, "Gökhan,ben bir bilim adamıyım.Sadece siyasi kimliğim yok.Yazdıklarımın tamamı,bilgiye ve belgeye dayanır.Ben anayasa yazdım,sistemin değişmesine en büyük katkıyı verdim.Türkiye'nin demokratikleşmesi için mücadele ettim.İmamoğlu'nun ortaya attığı bütün rakamlar yalan.Sen ona bak." dedi.