Gökhan Özoğuz'dan Kenan Doğulu’ya Gönderme

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, pandemi sürecinde maddi anlamda sıkıntı yaşadıklarını belirten meslektaşlarını hangi sözlerle eleştirdi?

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Gökçe Bahadır’la başrolünü paylaştığı “Kendi yolumda” filminin ek sahnelerinin çekimleri için kamera karşısına geçti. Özoğuz, pandemi günlerinde albüm çalışmalarına yoğunlaştıklarını anlattı.

Ünlü rockçı saçlarını film için kestirdiğini söyledi. “Kendi yolumda” filminin müziklerini de ikiz kardeşi Hakan Özoğuz’la beraber yapan başarılı müzisyen, sinema salonlarıyla ilgili endişelerini paylaştı. Gökhan Özoğuz, pandemi sürecinde ekonomik anlamda sıkıntı yaşadıklarını açıklayan meslektaşlarını eleştirdi.

Özoğuz, Kenan Doğulu’nun Yenikapı’da verdiği arabalı konseri de değerlendirdi. Öte yandan Gökhan Özoğuz, yoğun iş temposundan dolayı 5 yaşına kadar çok az gördüğünü söylediği kızı Ayşe’yle ilk kez fotoğrafını paylaştı. Ünlü rockçının kızıyla “Meraha bir foto alabilir miyiz? Güzel ve çirkin” notuyla yayınladığı fotoğraf beğeni yağmuruna tutuldu.