Beren Saat ilk aşkından kopamıyor! Efe Güray'ın kardeşinin düğününe Kenan Doğulu ile...

Atiye dizisinin yıldızı Beren Saat'in trafik kazasında hayatını kaybeden eski sevgilisi Efe Güray'ın kardeşi Yaman Güray evlendi. Ankara'da gerçekleşen düğünde Saat'in eşi Kenan Doğulu sahneye çıktı.

Beren Saat ilk aşkından kopamıyor! Efe Güray'ın kardeşinin düğününe Kenan Doğulu ile...

Beren Saat'in 'kahramanım' dediği ilk aşkı Efe Güray, 2004 yılında henüz 19 yaşındayken hayatını kaybetmişti.

Geçmişinde derin izler bırakan eski sevgilisinin ailesiyle bağını hiç koparmayan Beren Saat dün akşam, Efe'nin diş doktoru olan kardeşi Yaman'ın düğün törenine katıldı.

Beren Saat ilk aşkından kopamıyor! Efe Güray'ın kardeşinin düğününe Kenan Doğulu ile... - Resim : 2

Ankara'da gerçekleşen düğün töreninde Beren Saat'e eşi Kenan Doğulu eşlik etti. Gece boyunca sahneden inmeyen Kenan Doğulu, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Yaman Güray, düğün fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı.

Beren Saat ilk aşkından kopamıyor! Efe Güray'ın kardeşinin düğününe Kenan Doğulu ile... - Resim : 4

Samimi halleri dikkat çekti

Zaman zaman Instagram hesabında Efe Güray ile ilgili paylaşımlar yaşan Beren Saat'e Kenan Doğulu'nun ne tepki verdiği merak ediliyordu. Doğulu'nun düğüne katılması ve Yaman Güray ile samimi halleri dedikodulara noktayı koydu.

Beren Saat ilk aşkından kopamıyor! Efe Güray'ın kardeşinin düğününe Kenan Doğulu ile... - Resim : 5

"Morgda, sevdiğim adama bakarken birinci hayatım bitti"

Beren Saat, Efe Güray'ın kaybını yıllar sonra verdiği bir röportajda “Efe benim hayatımın aşkıydı… Onu trafik kazasında kaybettim. Morgta son bir kez görüp ona dokunmak istedim. İlerde ‘onu neden son kez öpmedim’ diye pişmanlık duyabilirdim. Annem yanımdaydı. Engel olmadı. Orada o morgda, sevdiğim adama bakarken ‘birinci hayatım bitti, şimdi ikinci hayatımdayım. Artık başka biriyim” sözleriyle anlatmıştı.