Müge Anlı, Instagram hesabı açtı! İşte yaptığı paylaşımlar...

Sosyal medyaya şimdiye kadar mesafeli duran Müge anlı bir ilke imza attı. Instagram hesabı açan Müge Anlı, paylaşımlar da yaptı.

Müge Anlı, Instagram hesabı açtı! İşte yaptığı paylaşımlar...

ATV ekranlarında uzun yıllar Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan ünlü isim Müge Anlı, şimdiye kadar sosyal medyada hiç bulunmamıştı. Program için açılan bir Instagram sayfası olsa da kişisel hiçbir hesabı yoktu. Fakat Anlı, kural bozdu ve Instagram'a giriş yaptı.

'Müge Anlı Official' adıyla Instagram hesabı açan Anlı'nın her dakika takipçi sayısı biraz daha artıyor. Şimdiden yarım milyona yaklaşan Anlı, kısa sürede binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Başarılı sunucu, Instagram hesabı açtığını ise Müge Anlı ile Tatlı Sert programında açıkladı.

Müge Anlı, Instagram hesabı açtı! İşte yaptığı paylaşımlar... - Resim : 1

Canlı yayında Instagram hesabı açmasının nedenini anlatan Anlı, "Takip edenleri bende takip edip beğenmek istiyorum" dedi. Müge Anlı'nın paylaştığı ilk fotoğraf ise kısa sürede 310 binden fazla beğeni alarak rekora koşuyor. Anlı, ilk fotoğrafını yorumlara kapalı olarak paylaşmayı tercih etti. 

Canlı yayında hesap açtığını duyurduktan sonra ekip arkadaşlarıyla da bir fotoğraf çektiren Müge Anlı, ilk yazılı paylaşımını da yapmış oldu. Ünlü isim Rahmi Özkan ve Şevki Sözen'le çektirdiği fotoğrafına şu notu ekledi: 

Müge Anlı, Instagram hesabı açtı! İşte yaptığı paylaşımlar... - Resim : 2

"Herkese merhaba… Ekip arkadaşlarım Rahmi Özkan ve Şevki Sözen ile birlikte bu fotoğrafı sizler için canlı yayında çektirdim. O an pek çoğunuzun ekran başında olduğuna eminim. Acemisi olduğum bu mecrada da alışık olduğunuz Müge Anlı sürprizlerine hazır olun.''

''Bugünden sonra sadece saat 10.00-13.00 arasındaki yayınımız sırasında değil sürekli iletişim halinde olacağız. Mesajlarınızı okuyacağım, fotoğraf ve videolarınızı izleyeceğim. Her konuda ama her konuda yazabilirsiniz. Sevgiyle kalın, yayına dönmek zorundayım."

Müge Anlı, Instagram hesabı açtı! İşte yaptığı paylaşımlar... - Resim : 3

Arkadaşının Instagram hesabı açtığını gören sunucu Zahide Yetiş de hesabın adını kendi Instagram hesabından paylaştı.

Yetiş, "Nihayet can arkadaşım Instagram'da '@mugeanliofficial' tek ve gerçek sayfasıdır... Takip Edin" notunu yazdı.