Muz serasındaki korkunç cinayetin perde arkası şoke etti!

ATV ekranlarından yayımlanan Müge Anlı'nın programında çok konuşulan muz serasında 44 yaşındaki Sera işçisi 4 çocuk babası Ali Toprak,'ın öldürülmesinin arkasındaki neden 1 milyon 200 bin lira değerindeki define olduğu öne sürüldü.

Muz serasındaki korkunç cinayetin perde arkası şoke etti!

Sera işçisi adamın öldürülmesinin arkasındaki neden 1 milyon 200 bin liralık define mi?

Mersin Anamur’da 31 Ağustos 2020 günü 4 çocuk babası 44 yaşındaki Ali Toprak, işçisi olduğu muz serasında öldürülmüş olarak bulundu. Aradan geçen zamanda faili ortaya çıkmayınca, kardeşleri Müge Anlı’ya başvurdu.

Vahşi cinayetin peşine düşen Müge Anlı, dikkat çekici detaylara ulaştı. Kıskançlık yüzünden sorunlar yaşadığı karısı Alime Toprak’ın telefonundan çıkan sikke fotoğrafları şaşkınlık yarattı. Kocası öldürülmeden yarım saat önce sevgilisi olduğu iddia edilen Hasan adlı şahısla balık yiyen Alime; “Ali, define arardı. Bu sikkeleri de arkadaşının evinde çekti. 1 milyon 200 bin lira değerinde bir define bulduğunu konuşuldu. Bu yüzden öldürülmüş olabilir” dedi.

Muz serasındaki korkunç cinayetin perde arkası şoke etti! - Resim : 2

Sikke fotoğraflarının cinayete kurban giden Ali Toprak’ın eşinin telefonundan çıkması merak uyandırdı. Müge Anlı'nın bu detayları gündeme getirmesinin ardından eş Alime Toprak'ın sevgilisi olduğu söylenen kişinin de define işi uğraştığı ortaya çıktı.