Oktay Kaynarca bir tweet attı! Ortalık karıştı! Dizi ‘Hızır Reis’siz mi kaldı?

ATV'de geçtiğimiz salı sezon finali yaparak damga vuran EDHO'nun Hızır Reis'i Oktay Kaynarca herkes ters köşe yaptı! İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hakkında son gelişmeler...

Oktay Kaynarca bir tweet attı! Ortalık karıştı! Dizi ‘Hızır Reis’siz mi kaldı?

Atv’nin tutkuyla izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır Reis’i Oktay Kaynarca attığı tweetle tüm dizi camiasının kafasını karıştırdı? Attığı tweetle veda etti ama…

Geçtiğimiz Salı günü yayınlanan 199. bölümüyle haftaya damga vuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali yaparak tv ekranlarına kısa bir ara verdi.

EDHO’nun son bölümü çok konuşulduğu kadar Hızır Reis olarak bilinen Oktay Kaynarca’nın tweeti de başarılı oyuncunun diziye vedası olarak algılandı.

Hızır Reis karakterine hayat veren Oktay Kaynarca sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hayranlarının ve dizi camiasının aklını bir hayli karıştırdı.

Oktay Kaynarca bir tweet attı! Ortalık karıştı! Dizi ‘Hızır Reis’siz mi kaldı? - Resim : 1

Ancak gerçeğin çok başka olduğu anlaşıldı.

Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından “199 Bölüm çekmişiz… Tam altı yıl. Neler yaşamışız hep beraber, dünyaya gelenler, aramızdan ayrılanlar, acılar sevinçler, dostluklar... En önemlisi milyonların evlerine misafir olmuşuz sorgusuz sualsiz, ailelerinden biri rahatlığıyla... Gerçekten çok azim ve inanç isteyen bir özveriyle her hafta yüzümüzün akıyla çıkmamıza sebep değerli çalışma arkadaşlarım, emeklerinize sağlık... Görüşmek üzere…” paylaşımında bulundu.

Tam anlamıyla bir veda mesajı olarak algılanan paylaşım, Oktay kaynarcanın diziden ayrıldığı yönünde yorumlandı.

Oktay Kaynarca bir tweet attı! Ortalık karıştı! Dizi ‘Hızır Reis’siz mi kaldı? - Resim : 2

Oktay Kaynarca’nın diziye kısa bir ara verildiği amacıyla böyle bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Bu haberler hayranları ve dizi severler derin bir nefes aldı.