Kim Milyoner Olmak İster programına katılan Emre Koçak gönülleri fethetti!

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu, ATV'de yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Emre Koçak, engelli olmasına rağmen tüm engelleri aşarak yarışmadan 10 bin liralık ödül kazanmayı başardı. Koçak, salondakilerden büyük alkış alırken, ekran başındakilerin de takdirini kazandı.

Kim Milyoner Olmak İster programına katılan Emre Koçak gönülleri fethetti!

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster adlı programa katılan üniversite mezunu Emre Koçak, salondaki seyircilerden ve televizyon başındaki izleyicilerden büyük alkış aldı.

6 aylık olarak dünyaya geldi

1986’da Sinop’ta 6 aylık ve 900 gram olarak dünyaya gelen Emre Koçak, uzun yıllar gördüğü tedaviler sonucu iki değnekle yürümeyi başarmış. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan, 12 yıl boyunca bir kamu kuruluşunda çalıştıktan sonra pandemi döneminde kendi isteğiyle işinden ayrılan, engellilerin başarabileceği şeyleri gösterebilmek için yarışmaya katıldığını belirten Emre Koçak, ödül kazanması durumunda, bu parayla ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye almak istediğini söyledi.

Gönülleri fethetti 

Azmi ve açıklamalarıyla salondaki herkesin takdirini kazanan Emre Koçak, ekran başındaki seyircileri de duygulu anlar yaşattı. 

Yüzme ve piyano eğitimini de başarıyla tamamlayan Koçak, hikayesiyle herkesin gönlünü kazandı.

Engelleri aştı 10 bin lira ödülü aldı

Kenan İmirzalıoğlu ile yaptığı sohbette, yarışmaya arkadaşlarının da başvurduğunu, kendisinin yarışmada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Koçak, 10 bin liralık sınır sorusunda çekilme kararı aldı ve 10 bin liralık çeki kazanmayı başardı.

İşte Emre'nin çekilmeye karar verdiği o soru:

"Dövüş Kulübü" adlı filmde Marla Singer, "Harry Potter" film serisindeyse Lord Voldemort’un en sadık hizmetkarlarından olan Bellatrix Lestrange karakterini kim canlandırmıştır?