Maraşlı'nın yıldızı Burak Deniz'in bu gerçeğini kimse bilmiyordu!

Cool tavırları, uzun kirpikleri ve karizması ile seyirciyi etkileyen ATV'de yayımlanan Maraşlı dizisinin yıldız oyuncusu Burak Deniz'in hakkındaki bu gerçeği kimse bilmiyordu...

Maraşlı'nın yıldızı Burak Deniz'in bu gerçeğini kimse bilmiyordu!

ATV ekranlarının yeni dizisi Maraşlı'nın yakışıklı oyuncusu Burak Deniz, başarılı performansı ile adından sıkça bahsettiriyor. 

Ünlü oyuncu Alina Boz ile Maraşlı'nın başrolünde yer alan ünlü oyuncu Burak Deniz, son zamanlarda epey merak konusu oldu. İşte Maraşlı'nın Celal'i Buraz Deniz'in bilinmeyen özellikleri...

İşte ilk projesi ve ilk başrol deneyimi 

İlk olarak 2011 yılınca TNT kanalında, TIMS Production yapımcılığında ekran hayatına başlayan Kolej Günlüğü isimli dizi ile seyirciyle buluştu. İlk başrol deneyimini ise Aşk Laftan Anlamaz ile yaşadı.

Oyuncu olmaya nasıl karar verdi?

Başarılı ve yakışıklı aktör, oyuncu olmaya çocuk yaşlarda Yeşilçam filmlerini izlerken, bu filmlerden ilham alarak başladığını söylüyor. O zamandan beri, günü geldiğinde, bu yolda yürüyeceğini biliyormuş. Bu işi yapma şansı olmasa ne yapacağını ise kestiremiyormuş.

Maraşlı'nın yıldızı Burak Deniz'in bu gerçeğini kimse bilmiyordu! - Resim : 1

Hayalinde nasıl bir karaktere hayat vermek var?

Kötü ve tahmin edilemez karakterleri oynamaktan haz duyduğunu belirten Burak Deniz’in hayali iyi yazılmış bir seri katil karakterine hayat vermek.

 Kendisine en yakın bulduğu karakteri hangisi?

Ünlü oyuncu, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde hayat verdiği Toprak karakterini kendisine fazlasıyla yakın buluyor ve gerçek hayatta arkadaş olmak isteyeceği türden bir karakter olduğunu vurguluyor.

Kimlerle rol almak istiyor?

Haluk Bilginer’le oynamanın en büyük hayali olduğunu ve bu hayali gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu söylüyor! Sıradaki isim ise Kenan İmirzalıoğlu… Burak Deniz, Kenan İmirzalıoğlu ile rol almak ve birikimlerini onunla genişletmek istiyor.

Maraşlı'nın yıldızı Burak Deniz'in bu gerçeğini kimse bilmiyordu! - Resim : 3

Belirli özellikleri neler?

Burak Deniz, çok sabırsız olduğunu ve bunun zaman zaman olumsuz getirileri olduğunu söylüyor. Kendisini sürekli dizginlemek zorunda kalıyormuş! Dengesiz bir ruh haline sahip olduğunu da belirtmeden geçmiyor.

Aşka inancı var mı?

Burak Deniz, aşka ve aşkın gücüne sonuna kadar inandığını vurguluyor. 

Kendisini tanımayan birine ilk ne söyler?

İlk görüşte insanların kendisini çok soğuk ve mesafeli bulduğundan bahseden Burak Deniz; bunun aksine fazlasıyla sıcakkanlı, insanları dinlemeyi ve insanlarla bir şeyler paylaşmayı seven bir insan olduğunu söylüyor.