Austria Wien - Fenerbahçe Sport Smart CANLI MAÇ İZLE

Sporseverlerin futbol hasreti sona erdi. Yeni sezon başladı. Yeni sezonun başlaması ile birlikte UEFA Avrupa ligi play- off turu heyecanı da başladı. Temsilcilerimiz Fenerbahçe Avrupa ligi play-off turunda Austria Wien karşısında ter döküyor.  Austria Wien - Fenerbahçe maçının saati, şifresiz yayınlanacağı kanal ve maça dair tüm detaylar haberimizde...

Austria Wien - Fenerbahçe Sport Smart CANLI MAÇ İZLE

Fenerbahçe Avrupa ligi play off turunda ilk maçını kazanarak yola devam dedi. Şimdiki rakibi ise Austria Wien... Zorlu deplasman rakibi kaşısında Jorge Jesus'un öğrencileri maçı kazanmak istiyor. 

Futbol severler ise Austria Wien - Fenerbahçe maçının hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor ve arıyor.

UEFA Avrupa ligi temsilcimiz olan Fenerbahçe Austria Wien konuğu oluyor. Yoluna devam edebilmek için kazanmaktan istiyor. Austria Wien - Fenerbahçe maçının hakemi ise Alman Daniel Siebert oldu.

Sporseverlerin merak ettiği diğer bir konu ise Austria Wien - Fenerbahçe maçının hangi kanalda olduğu?.. Futbol severler ayrıca Austria Wien - Fenerbahçe maçı şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağını da merak ediyor. 

Austria Wien - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Maçın yayıncı organı belli oldu. Austria Wien - Fenerbahçe maçı D-Smart platformunda Sport Smart kanalından naklen yayınlanacak. Maçı şifresiz izleyebilmek için D-Smart aboneliği gerekiyor. Fenerbahçe bu maçı ile birlikte Avrupa'da 245 maçına çıkacak.

Austria Wien - Fenerbahçe maçı Türkiye saati ile 22.00'de başlıyor. Mücadele Başkent Viyana'daki Viyola Park'ta oynanıyor.

Austria Wien - Fenerbahçe ilk 11'i şöyle;

Austria Wien: Früchtl, Ranftl, Muehl, Galvao, Martins, Fischer, Wustinger, Holland, Huskovic, Fitz, Tabakovic

Fenerbahçe: Altay, Samuel, Gustavo, Szalai, Alioski, Crespo, Arao, Arda (Zajc), Ferdi, King, Valencia