Uyuşturucu satan şahsı önce dövüp sonra polise götürmüştü! Meğer babası değil sevgilisiymiş!

Geçtiğimiz günlerde Avcılar’da kızına uyuşturucu sattığı iddiasıyla sokak ortasında dayak olayının detayları ortaya çıktı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada baba denilen F.Y., genç kadın E.G.C.'nin sevgilisi çıktı. F.Y. hakkında kasten yaralamadan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı. O.İ. isimli şahıs "Narkotik madde ticareti" suçundan adli makamlara sevk edildi.

Uyuşturucu satan şahsı önce dövüp sonra polise götürmüştü! Meğer babası değil sevgilisiymiş!

Avcılar’da iddiaya göre kızına uyuşturucu satmak isteyen genci sokak ortasında yakalayan baba, darbettikten sonra polise götürdü. Babanın şüpheliyi darbettiği ve polise götürdüğü anlar cep telefonu kamerasına yansımıştı.

Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı. Açıklamada baba olarak geçen F.Y.'nin genç kadının sevgilisi olduğu ve  şahıs hakkında kasten yaralama suçundan adli işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldığı söylendi.

F.Y. isimli şahıs ise "Narkotik Madde Ticareti" suçundan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.