Lunaparka giden 19 yaşındaki kız fenalaşarak hayatını kaybetti

Avcılar'da ailesiyle birlikte gittiği lunaparkta bindiği oyuncakta fenalaşan 19 yaşındaki Zeynep Günay fenalaştı. Ailesinin iddiasına göre kızlarının fenalaştığını gören aile oyuncağın durdurulmasını söylese de görevliler aldırış etmedi genç kız indirildikten sonra fenalaşarak hayatını kaybetti.

Lunaparka giden 19 yaşındaki kız fenalaşarak hayatını kaybetti

Avcılar'da ailesiyle beraber gittiği lunaparkta bindiği oyuncakta fenalaşan 19 yaşındaki Zeynep Günay fenalaşarak yaşamını yitirdi. Lunapark görevlilerinin genç kıza gerekli müdahaleyi yapmadığı iddia edildi.

Kızlarının fenalaştığını fark eden aile oyuncağın durdurulmasını söylese de görevliler aldırış etmedi. Görevlilerin "2-3 tokat atın kolonya verin kendine gelir" dediğini anlattı.

Uzun uğraşlar sonucunda durdurulan oyuncaktan inen genç kız, fenalaştı. Aile görevlilerden ambulans çağırmasını istedi. Ambulans beklenirken ise genç kızın durumu daha da kötüye gitti.

Günay, çağrılan ambulans ile lunaparkın tam karşısında bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Günay, hastane yolunda yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Günay'ın oyuncakta kustuğu ve kusmuğunun solunum yolunu tıkadığı için hayatını kaybettiği iddia edildi.