Avcılar'da silahlar çekildi!

İstanbul Avcılar'da iki grup arasında çıkan tartışmada silahlar çekildi.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi, Amasyalılar Caddesi üzerinde aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada ilk belirlemelere göre 1'i kadın 3 kişi yaralandı.

 

Avcılar Yeşilkent Mahallesi Amasyalılar Caddesi’nde meydana gelen olayda aralarında anlaşmazlık bulunan iki grup önce tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede alevlenerek silahlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada biri kadın 3 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşlar da panikleyerek olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alıp inceleme başlatırken, sağlık ekipleri de yaralıları tedavi edilmesi için hastaneye kaldırdı.

Eline iki silah birden alıyor

Görüntülerde, silahlı kişilerin art arda ateş ettiği görülüyor. Elinde 2 silahı olan bir şahsın mermilerinin bitmesi üzerine yola fırlattığı ve diğer silahıyla çatışmaya devam ettiği görülüyor. Görüntülerde bir diğer şahsın ise elindeki silahı bir kişinin başına doğrultup ayaklarına ateş ettiği görülüyor.
Polis, olayın ardından kaçan zanlıları arıyor.