UEFA Avrupa Ligi Kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Son 16 turu kura çekimi nereden izlenir? Fenerbahçe’nin rakibi kim olur?

UEFA Avrupa Ligi son 16 kuraları için nefesler tutuldu. Fenerbahçe, Sivasspor ve Başakşehir'in rakiplerini belirleyecek Konferans Ligi ve Avrupa Ligi son 16 kura çekimi bugün yapılacak. Gözler kura çekimine çevrilirken Fenerbahçe'nin eşleşmesi muhtemel rakipleri de merak ediliyor. Peki, UEFA Avrupa Ligi Kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Son 16 turu kura çekimi nereden izlenir? Fenerbahçe’nin rakibi kim olur? İşte Avrupa Ligi son 16 kura çekilişi saati ve canlı yayın izleme bilgileri!

UEFA Avrupa Ligi Kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Son 16 turu kura çekimi nereden izlenir? Fenerbahçe’nin rakibi kim olur?

UEFA Avrupa Ligi’nde kura heyecanı yaşanıyor. UEFA Avrupa Ligi gruplarını tamamlayan ekipler, son 16 kurasını bekliyor. Temsilcilerimiz, Fenerbahçe, Sivasspor ve Başakşehir'in rakiplerini belirleyecek kura çekimi beklenirken futbolseverler de canlı yayın bilgilerini araştırıyor.

UEFA AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi son 16 kuraları 24 Şubat 2023 günü (bugün) saat 14.00'da çekilmeye başlanacak.

SON 16 TURU KURA ÇEKİMİ NEREDEN İZLENİR?

Konferans Ligi ve Avrupa Ligi son 16 kura çekimi temsilcilerimiz Fenerbahçe, Sivasspor ve Başakşehir'in rakiplerini belirleyecek. Son 16 turu kura çekimi TV8,5 ekranından canlı olarak yayınlanacak.

KURA ÇEKİMİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ KİM?

Sporting

Bayer Leverkusen

Sevilla

Juventus

Manchester United

Union Berlin

Roma

Shakhtar Donetsk

UEFA AVRUPA LİGİ SON 16 TURU MAÇLARI NE ZAMAN?

Son 16 maçları: 9 - 16 Mart 2023

Çeyrek final maçları: 13 - 20 Nisan 2023

Yarı final maçları: 11 - 18 Mayıs 2023

Final maçı: 31 Mayıs 2023