Avrupa'da skandal görüntüler! İngiltere'den sonra PKK, İtalya'da yürüyüş yaptı: Belediye başkanı da katıldı

Terör örgütü PKK yandaşları, İngiltere'den sonra bu kez İtalya'da yürüyüş düzenledi. PKK yandaşlarına, Palermo Belediye Başkanı Leoluca Orlando da eşlik etti.

Avrupa'da skandal görüntüler! İngiltere'den sonra PKK, İtalya'da yürüyüş yaptı: Belediye başkanı da katıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye'nin kuzeyinde, bölgenin refahı ve huzuru için büyük bir operasyona hazırlanıyor. Bu hazırlıklar sürerken terör örgütü PKK yandaşları da boş durmuyor. Avrupa'da örgüt sempatizanları bir bir sokağa dökülmeye devam ediyor.

PKK'yı simgeleyen bez parçaları taşıdılar
PKK sempatizanları, İtalya'nın başkenti Roma'da sözde örgüt lehine yürüyüşte bulundu. PKK'nın sözde gençlik hareketlerince organize edilen yürüyüşte, terör örgütüyle bağlantılı sözde dernek ve grupları simgeleyen bez parçaları taşındı, örgüt elebaşı bebek katili Abdullah Öcalan'ın posterleri taşındı.

Avrupa'da skandal görüntüler! İngiltere'den sonra PKK, İtalya'da yürüyüş yaptı: Belediye başkanı da katıldı - Resim : 1

Belediye başkanı da yürüyüşe katıldı
Yürüyüşe katılan İtalya'nın en büyük şehirlerinden birisi olan Palermo'nun Belediye Başkanı Leoluca Orlando yaptığı açıklamada, "Türk işgaline karşı ve barış hakkını savunmak için bu gösteriye katılıyorum. Türkiye’ye karşı Rojava'nın yanındayız" ifadelerini kullandı.

Avrupa'da skandal görüntüler! İngiltere'den sonra PKK, İtalya'da yürüyüş yaptı: Belediye başkanı da katıldı - Resim : 2

İngiltere'de de yürüyüş yaptılar
Geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK yandaşları, İngiltere'nin başkenti Londra'da yürüyüş düzenledi. Londra'nın Islington metro istasyonunda başlayan yürüyüşe, yaklaşık 50 PKK yandaşının katıldığı görüldü. PKK'nın sözde gençlik hareketlerince organize edilen yürüyüşte, terör örgütüyle bağlantılı sözde dernek ve grupları simgeleyen bez parçaları taşındı.

Avrupa'da skandal görüntüler! İngiltere'den sonra PKK, İtalya'da yürüyüş yaptı: Belediye başkanı da katıldı - Resim : 3

Polis eşlik etti
Londra'nın merkezindeki Leicester Meydanı'nda biten yürüyüşte, terör ele başı Abdullah Öcalan'ın posterlerinin taşındığı da görüldü. Terör örgütü yandaşlarına, güvenlik önlemleri kapsamında Londra polisinin de eşlik etmesi dikkatlerden kaçmadı.