Avukat Servet Bakırtaş ve Öznur Tufan’ı katleden şüphelinin kan donduran ifadesi! "Adli tatile girer diye bu günü seçtim"

İstanbul’da avukat Servet Bakırtaş ve Öznur Tufan’ı katleden şüpheli Abdullah Türkoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı.

Avukat Servet Bakırtaş ve Öznur Tufan’ı katleden şüphelinin kan donduran ifadesi! "Adli tatile girer diye bu günü seçtim"

Bakırköy'de avukat Servet Bakırtaş'ı ardından Büyükçekmece'de Öznur Tufan'ı tabancayla vurarak öldüren şüphelinin kan donduran ifadesi öğrenildi. Şüpheli Türkoğlu “Mahkemeler adli tatile giriyordu. Avukatı bulamam diye bu günleri özellikle seçtim. Her gün ağlamaktan üzülmektense öldüreyim diye karar verdi” dediği ortaya çıktı.

İstanbul’da, tabanca ile yaraladığı kişinin ailesi tarafından açılan tazminat davasının geri çekilmemesi üzerine Abdullah Türkoğlu önce davanın avukatı Servet Bakırtaş’ı bürosunda kendisine dava açan Öznur Tufan’ı katletti.

Cinayetlerin ardından yakalanarak emniyete götürülen şüphelinin ilk ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli Türkoğlu ifadesinde cinayetleri nasıl planladığını tek tek anlattı.

“Mahkemler adli tatile girer avukatı bulamam diye bugünü seçtim”

Kendisine açılan 900 bin TL tazminat davasının arından girdiği işlerde maaşına haciz gelmesine üzerine cinayetleri işlemeye karar verdiğini söyledi. Türkoğlu ifadesinin devamında: “Bana acımasız davrandılar . Bana yaşam hakkı vermiyorlardı. İntihar etmek için bir kutu mermi aldım. Ancak üzerime çok gelmeleri nedeniyle Servet Bakırtaş’ı ve Burak Ocak’ı öldürmeye karar verdim. Mahkemeler adli tatile giriyordu. Avukatı bulamam diye bu günleri özellikle seçtim. Her gün ağlamaktan üzülmektense öldüreyim diye karar verdim. Bürosuna gittim. Beni mahvettin ocağımı söndürdün. Benden ne istediniz dedim. Bana doğru hareket edince ateş ettim” dedi.

“Pişmanım iki cinayeti de kendim gerçekleştridim”

Avukatı öldürdükten sonra silahı poşete koyarak bu defa Burak Orak’ı öldürmeye gittiğini anlattı. Türkoğlu ifadesini devamında şunları söyledi: “Mobilya girişinde Öznur Tufan duruyordu. Hiçbirşey söylemeden silahı doğrulttum. Ateş ettim. Beni çocuğuma para veremez hale getirdiler. Keşke bunların hiçbiri olmasaydı. Ancak acıya doydum. Pişmanım iki cinayeti de kendim gerçekleştirdim. Burak Orak’ı görseydim onu öldürecektim” dedi.