Avustralya'da çıplak temizlik hizmeti işi başarılı oldu

Avustralya Queensland merkezli ‘Bare All Cleaning Service’ çıplak temizlik hizmetiyle adından söz ettirmişti. Firma 1 sene içinde işleri büyütmeyi başardı.

Avustralya'da çıplak temizlik hizmeti işi başarılı oldu

Bazı kurallar çerçevesinde müşterilere temizlik hizmeti sunan Bare All Cleaning Service’in kurucusu Brett Jones, “Temizlikçilerimiz temizlikten başka bir şey yapmıyorlar. Çıplak olabilirler ama kesinlikle cinsel etkinlik yok. Bu tamamen sıradan bir görevi, eğlenceli hale getirmekle ilgili. Çoğu insan, temizlikçi gelince evi terk etmek istiyor, ama biz kalmalarını ve daha misafirperver davranmalarını istiyoruz" diyor.

Firma kurallarına göre müşterilerin personele dokunması kesinlikle yasak.

Firma adına çıplak temizlik hizmeti veren görevliler haftada 16 saat çalışıyor ve yıllık ortalama 400 bin lira kazanıyor.

Avustralya'da çıplak temizlik hizmeti işi başarılı oldu - Resim : 1

Müşterilerin web sitesi aracılığıyla ödeme detaylarına gelmeden önce bir form doldurması gerekiyor. Asla kuralları çiğnemeyeceğine dair imza atan müşteriler rezervasyon yaptırabiliyor.

Firma üç farklı temizlik hizmeti veriyor. Ev temizliği; bikini, üstsüz ya da tamamen çıplak seçeneklerine sahip.

Ütü ve katlama da aynı seçeneklerle verilen bir hizmet. Pencere silme hizmeti ise ıslak tişörtle ya da tamamen çıplak veriliyor.

Firma ayrıca giyinik olarak temizlik hizmetleri de vermeye devam ediyor.