İki çocuğunu güneşin altında otomobilde unuttu!.. Sonrası korkunç!

Avustralya'nın Brisbane kentinde iki çocuğunu öğle sıcağında otomobilin içinde unutup giden anne, cinayetten yargılanıyor.

İki çocuğunu güneşin altında otomobilde unuttu!.. Sonrası korkunç!

Milliyet'in haberine göre kahreden olay, Avustralya'nın Brisbane kentinde gerçekleşti. İddiaya göre anne Kerri-Ann, çocuklarını otomobilde bıraktı.

Otomobil evin önünde park halinde dururken Kerri-Ann, evde uyuyakaldı. Uyandığında çocukları arabada bıraktığını hatırlayan kadın, koşarak çocuklarının yanına gitti.

İki çocuğunu güneşin altında otomobilde unuttu!.. Sonrası korkunç! - Resim : 1

Çocuklara kendilerine gelmeleri için soğuk su ile banyo yaptıran kadın, başarılı olamayınca acil servisi aradı. Olay yerine gelen ekiplerin tüm müdahalelerine rağmen çocuklar hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 27 yaşındaki annenin çocukları arabada bıraktığı sırada uyuşturucu madde etkisi altında olup olmadığını araştırılıyor.

Carcey ve Chloe-Ann'in babası, adının açıklanmasını istemedi. Ancak acılı baba, Kerri-Ann'in çocuklarına adeta taptığını ifade etti.

İki çocuğunu güneşin altında otomobilde unuttu!.. Sonrası korkunç! - Resim : 2

İki çocuğun çok iyi anlaştıklarını, büyüdüklerinde harika bir insan olacaklarına emin olduğunu söyleyen acılı baba, evlatlarının büyüyüp genç birer birey olamayacığını düşündükçe kahrolduğunu dile getirdi.

Uzmanlar, park halindeki bir otomobilin içindeki sıcaklığın, dışarıdaki havadan 30 derece daha yüksek olabileceğini söylüyor. Bu da Darcey ve Chloe-Ann'in içinde bulunduğu arabanın sıcaklığının 60 dereceye kadar ulaşmış olabileceği anlamına geliyor.

İki çocuğunu güneşin altında otomobilde unuttu!.. Sonrası korkunç! - Resim : 3

Zaman zaman çocuklara bakıcılık yapan bir aile dostu, iki bebek için de çok üzgün olduğunu ve en kısa zamanda adaletin yerini bulmasını umduğunu söyledi.

İki çocuğunu güneşin altında otomobilde unuttu!.. Sonrası korkunç! - Resim : 4