Ayça Bingöl setlere dönüyor! Hangi dizide rol alacak

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Cemile karakterine hayat veren başarılı oyuncu Ayça Bingöl “Masumlar Apartmanı” kadar ses getirmesi öngörülen bir proje ile dönüyor.

Ayça Bingöl setlere dönüyor! Hangi dizide rol alacak

Etkileyici oyunculuğu ve güzelliğiyle tanınan Ayça Bingöl, rol tercihi konusunda oldukça titiz oyucuların başında geliyor. Sevilen oyuncu uzun bir aranın ardından ekrana dönüyor. Bingöl ülkemizin önde gelen yapımcılarından Faruk Turgut’un patronu olduğu Gold Film’le anlaştı. Ayça Bingöl, Gold Film’in TRT için çekeceği “Cennet’in Çocukları” dizisinde başrol oynayacak.

Ayça Bingöl setlere dönüyor! Hangi dizide rol alacak - Resim : 1TRT’nin “Masumlar Apartmanı” kadar ses getirmesini planladığı dizi Atike Hınçlıer’in “Yürek Çıkmazı” kitabından yola çıkılarak yazıldı. Henüz yönetmeni netleşmeyen projeyi Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar kaleme alıyor. Dizide şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adam, tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan güçlü bir kadın ve çocuklarının gerçek hikayesi anlatılacak. Dizinin oyuncu seçimi sürüyor.