Ayda bebeği kurtaran kahraman 91. saatte gelen mucizeyi anlattı

İzmir depreminin 91. saatinde yeni bir mucize yaşandı. 4 yaşındaki Ayda bebek enkazdan sağ şekilde kurtarıldı. Ayda bebeği kurtaran ekipte yer alan kahraman o anları anlattı.

İzmir depreminin 91 saatinde yeni bir mucize geldi. 4 yaşındaki Ayda bebek enkazın altından sağ olarak kurtarıldı. Ayda bebeği kurtaran kahraman o anları anlattı, ''Bir çığlık sesi duydum ben. Çalışan arkadaşa dedim ki jeneratörü durdur, çığlık sesi duydum. O da jeneratörü durdurdu. Orda çalışan bir arkadaşa ses geliyor, oraya bir seslen dedim. O eğildi aşağıya seslendi. Arkadaş kimse var mı diye seslendi. Aşağıdan gelen ses ''Ben iyiyim'' dedi. İsmin ne dedi Ayda cevabını verdi. Sonra daha sessiz bir ortam olsun diye bağardık, herkes bağardı. ''Ben Ayda iyiyim ben'' dedi, tamam Ayda geliyoruz dedik. Ondan sonra ekipten arkadaşlar kurtarmaya başladı'' dedi.

''Çığlık sesi duyunca arkadaşların hepsine durun dedim''

Ayda bebeği kurtaran kahraman, muhabirin ''O anı bize anlatır mısınız, o anı dinlemek istiyoruz'' sorusuna, ''Çığlık sesi duyunca arkadaşların hepsine durun dedim. Jeneratörler ve çalışma makinaları durunca büyük bir sessizlik oldu. İsmin ne sorusuna ''Ayda ben, iyiyim'' cevabını verdi. Daha sonra çalışma ekipleri aşağıya geldi'' dedi.

Ayda bebeği kurtaran ekipte yer alan kahraman, muhabirin vücudu nasıldı herhangi bir darbe var mıydı sorusuna ise, ''Ben sadece elini gördüm, iyisen elini salla dedi arkadaş, elini salladı.'' dedi.