Aydan Osmanlı’nın İlk Single’ı Spotify’de Yayımlandı!

Aydan Osmanlı, müzik sektöründe hem söz yazarlığı yapan hem de beste hazırlayan bir isim. Çalışmalarını profesyonel bir çizgide sürdüren, bu sayede müzik sektöründe dikkatleri üzerine çeken çalışmalarda bulunan Osmanlı, ilk single için yoğun bir çalışma döneminden geçtiklerini belirtti.

Aydan Osmanlı’nın İlk Single’ı Spotify’de Yayımlandı!

İlk single’ı “Huzurdan Irak”ın Spotify’de yayınlandığını belirten Osmanlı, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “İlk single’m ile ilgili çok özel bir çalışmada bulunduk. Çünkü benim için çok önemliydi. Bu nedenle hiçbir şey yanlış olmasın, her şey tam olsun istiyordum. Single çıktıktan sonra Spotify’de yayımlandı. Tabi burada yayımlanması beni çok mutlu etti. Sonuçta bu tür müzik dinleme platformlarında albümünüz yayınlandığında dinleyici kitleniz de artıyor.”

Müzik dünyasında kalıcı olmanın birçok farklı yolu bulunduğunu, bunlardan bir tanesinin de sürekli yaratıcı çalışmalarda bulunmak olduğunu belirten Aydan Osmanlı, “İlk single’m yayımlandı ama devamı da gelecek. Hayranlarıma özgün ve yaratıcı albümler sunacağım. Bir kere albüm çıkarıp müzik dünyasında kendisini unutturan bir isim olmak istemiyorum” ifadelerinde bulundu.

Aydan Osmanlı’nın İlk Single’ı Spotify’de Yayımlandı! - Resim : 1

“Melodik ve Akıcı Söz Yapısına Sahip Bir Albüm”

İlk single’ındaki şarkısının melodik ve akıcı söz yapısına sahip olduğunun altını çizen Aydan Osmanlı, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Albümümdeki şarkı melodik ve akıcı söz yapısına sahip. Bu durum, şarkının akılda kalıcılığını kolaylaştırıyor. Ben söz yazarken hep duyguyu ön planda tutarım. Elbette bunun yanı sıra akıcı bir söz yapısına sahip olmasına da özen gösteririm. Bu nedenle şarkılarım hayranlarım tarafından olumlu şekilde değerlendiriliyor. Elbette şarkılarımı beğenmeyecek kişiler de olacak.”

“Derin Melankolik Duygular Barındırıyor”

İlk single’daki şarkının derin melankolik duygular barındırdığını belirten Aydan Osmanlı, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Duyguların ön planda olması benim için gerçekten çok önemli. Bu nedenle şarkılarımın temelinde derin melankolik duygular yer alıyor. Bunun yanı sıra insanlara pozitif enerji vermeyi de seviyorum. Bu nedenle çalışmalarımda farklı duyguların bir arada olmasına özen gösteriyorum. Bunun yanı sıra şarkıların tarzımla da tam olarak uyumlu olmasını istiyorum. Dolayısıyla tarzımı ön planda tutarak çalışmalarıma devam ettiğimi söyleyebilirim.”