Bir grup arasında çıkan kavga cinayetle bitti! Ortalık kan gölüne döndü

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir grup, yemek yemek için gittikleri restoranda birbirlerine girdiler. Grup arasında başlayan kavgada bıçaklar çekildi, 2 kişi ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan 2 kişiden biri hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Mahallesi Hande Sokak üzerinde bulunan bir restoranda meydana gelen olayda, birbirleri ile tanışık oldukları öğrenilen bir grup aileleri ile birlikte akşam saatlerinde restorana gelip aynı masada yemek yemeye başladılar. Alkol de alan grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı.

Bir anda restoranda başlayan kavga sokağa taştı. Olayda D.A. isimli şahıs tarafından bıçaklanan R.A. ile H.Ç. isimli şahıslar hastaneye kaldırıldı.

 Durumu ağır olan ve kalbinden yaralandığı öğrenilen Rasim Yıldız, Kuşadası Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, H.Ç. isimli diğer yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Kalbinden bıçaklandı

Vatandaş kamerasına yansıyan kavgada tarafların ellerinde bıçakla birbirlerine saldırdığı görülürken, kadınların ise kavgayı önlemek için büyük çaba sarf etti.

İlk etapta olayın vahametini anlayamayan kadınlar yerde yatan yakınlarının kalbinden bıçaklanmış ve ağır yaralı olduğunu görünce uzun süre gözyaşı döktüler.
Olaydan sonra otomobile binerek bölgeden uzaklaşan şüphelinin güvenlik güçleri tarafından her yerde arandığı öğrenildi.