Aynı etekle adliyeye geldi

Hakimin etek boyunu kısa bularak tutanak tuttuğu avukat, bugün yine aynı eteği giyerek adliyeye gitti. Genç avukat adliyede çekilmiş fotoğrafını da sosyal medyadan "Her zaman olduğumuz yerdeyiz" notu ile paylaştı.

Aynı etekle adliyeye geldi

Hakimin etek boyuna karıştığı genç avukat Tuğçe Çetin, bugün yine aynı kıyafetle adliye geldi. 

Dün İstanbul’da 2. İş Mahkemesi’nde görülen ibr davada avukat Tuğçe Çetin’in etek boyuna karışan hakim Mehmet Yoylu tutanak tutmuştu. Yoylu aynı zamanda avukatın eteğinin fotoğrafını da çekmek istemişti. Hakim Yoylu'nun bu davranışı büyük tekpi almış, Yoylu, Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından görevden uzaklaştırılmıştı.

Avukat Tuğçe Çetin, tüm Türkiye'de gündem olan olayın ardından bugün adliye yine aynı kıyafetle geldi.  Çetin, adliyeden paylaştığı fotoğrafın üzerine de  “Yine aynı kıyafetle, her zaman olduğumuz yerdeyiz” yazdı. 

Yine aynı kıyafetle her zaman olduğumuz yerdeyiz. pic.twitter.com/RMiB5M9IM3

Dün olayın ardından Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de  "Bugün İstanbul Anadolu Adliyesi'nde avukat meslektaşımızın kıyafet tercihi nedeniyle maruz kaldığı çok tatsız, talihsiz ve hukuksuz olayla ilgili olarak Hakimler ve Savcılar Kurulu soruşturma başlattı" twitter mesajı ile açıklamıştı.