Ayrılık resmen duyuruldu! Atiba Hutchinson gözyaşlarıyla Beşiktaş’a veda etti

Beşiktaş, Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson’un takımdan ayrılacağını açıkladı. Siyah beyazlılar, futbolcu için veda etkinliği düzenlerken Atiba gözyaşlarına hâkim olamadı.

Ayrılık resmen duyuruldu! Atiba Hutchinson gözyaşlarıyla Beşiktaş’a veda etti

Beşiktaş’ta bu sezon yeteri kadar forma şansı bulamayan Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson’un sözleşmesi siyah beyazlıların Konyaspor ile oynayacağı maçın ardından sona erecek. Beşiktaş futbolcuyla devam etmeme kararı alırken Atiba için dün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde antrenman öncesinde bir veda etkinliği düzenlendi.

Ayrılık resmen duyuruldu! Atiba Hutchinson gözyaşlarıyla Beşiktaş’a veda etti - Resim : 1

“ON YIL İÇİNDE YAŞADIĞIM HER ŞEY ÇOK GÜZELDİ, ŞİMDİ VEDA ETMEM GEREKİYOR”

Atiba Hutchinson, takıma hitaben yaptığı veda konuşmasında şunları söyledi:

“Herkese çok teşekkür ederim. Bu kapıdan girdiğimden beri on sezon oldu. Buradaki herkesten çok fazla sevgi gördüm. Buradaki herkes burayı benim için özel kılmıştır. Kendimi burada hep evimde gibi hissettim. Şenol Güneş hocam beni her zaman destekledi, bunun için kendisine çok teşekkür ederim. On yıl içinde yaşadığım her şey çok güzeldi. Şimdi veda etmem gerekiyor. Burası harika bir yer. Emre Kocadağ’a bana verdiği destek için minnettarım. Arkadaşlarımla üç şampiyonluk yaşadık. Her zaman beni ileri iten güç arkadaşlarım oldu. Bana verdikleri her şey için arkadaşlarıma minnettarım. Sahada her zaman her şeyimi vermeye çalıştım.”

Ayrılık resmen duyuruldu! Atiba Hutchinson gözyaşlarıyla Beşiktaş’a veda etti - Resim : 2

Asbaşkan Emre Kocadağ, Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Teknik Direktör Şenol Güneş, teknik ekip ve futbolcular ile BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde görevli personel Atiba’ya teşekkür etti.

Ayrılık resmen duyuruldu! Atiba Hutchinson gözyaşlarıyla Beşiktaş’a veda etti - Resim : 3

BEŞİKTAŞ İLE 5 KUPA KAZANDI

Beşiktaş formasını 2013-14 sezonundan bu yana giyen Atiba, 3 Süper Lig, bir Türkiye Kupası ve bir Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

Beşiktaş formasıyla 334 maça çıkan 40 yaşındaki Atiba 27 gol attı, 37 asist yaptı.