Ünlü oyuncular Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali için bir araya geldi

Ayvalık 'Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali’ lansmanı İstanbul’da gerçekleşti.

Ünlü oyuncular Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali için bir araya geldi

Yeni adresi Ayvalık’ta 23-24-25-26 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan Balıkesir Tiyatro Festivali  Deniz Seviyesinde Tiyatro festivali’nde Ayvalıkta  Elçin Sangu, Güven Kıraç, Binnur Kaya, Levent Ülgen, Dolunay Soysert, Nilperi Şahinkaya, Tülin Özen, Serkan Keskin ve İbrahim Selim gibi ünlü isimler de tiyatro oyunlarıyla festivalde sahne alacak. Ayrıca, Oğuzhan Uğur, Mirkelam, Kalben, Dolu kadehi Ters Tut ile gerçekleşecek konserler ile de katılımcıları harika müzik deneyimleri bekliyor olacak.
 
İstanbul Lansmanı gerçekleşen Deniz Seviyesi Tiyatro Festivali tanıtım gecesinde ünlüler geçidi.. 

Ünlü oyuncular Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali için bir araya geldi - Resim : 1

30.05.2022 Pazartesi akşamı İstanbul Dasdas’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali Lansman gecesine, Burcu Kıratlı, Melis İşiten, Mert Fırat, Emre Koç, Damla Karaelmas, Defne Şener Günay, Hivda Zizan Alp, Özgür Çoban, Ahmet Sami Özbudak, Emrah Eren, Cem Cücenoğlu, İrem Arslan, Semaver Kumpanya,   gibi ünlü isimler akın etti. 
Gece de Ozgül Bolat &The Brand sahne aldı.

Ünlü oyuncular Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali için bir araya geldi - Resim : 2

Tiyatro üzerine inşa edilmiş bir yaşam festivali

Datça’da iki yıl düzenlenen sonrasında pandemi nedeniyle iki yıl ara verilen Festivale, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ve Ayvalık Belediyesi’nin destekleri ile Deniz Seviyesi’nde Tiyatro Festivali katılımcılarını 23-26 Haziran tarihleri arasında ağırlamaya hazırlanıyor. Daha önce 65 bin kişiye ev sahipliği yapan festival bu kez Ankara Sigorta ana sponsorluğunda, Kafa Radyo ve Babala TV sponsorluğunda yeni evi Ayvalık’ta gerçekleştirilecek.

Ünlü oyuncular Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali için bir araya geldi - Resim : 3

 
Festivalin müzik programı detayları da hızlıca açıklanmaya devam ediyor. Programa dair yeni haberler için @denizseviyesinde.tiyatro instagram hesabını veya denizseviyesintiyatro.com adresini takip edebilir, festivalin biletleri için mobilet.com adresini ziyaret edebilirsiniz.