Aliyev'den kritik açıklama! "Hiçbir girişim bizi durduramaz"

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Laçın şehrinde yaptığı açıklamada, "Kimsenin telefonla araması, hiçbir açıklama, hiçbir girişim bizi durduramaz." dedi.

Aliyev'den kritik açıklama! "Hiçbir girişim bizi durduramaz"

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan-Ermenistan sınırında yaşanan gerilime ilişkin yaptığı açıklamada, "Kimsenin telefonla araması, hiçbir açıklama, hiçbir girişim bizi durduramaz. Toprağımızdayız ve topraklarımızı koruyoruz." ifadelerini kullandı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Laçın şehrinde açıklamalarda bulundu.

Aliyev, "Kimsenin telefonla araması, hiçbir açıklama, hiçbir girişim bizi durduramaz. Toprağımızdayız ve topraklarımızı koruyoruz. Sınır boyunca mevzilerimiz, herhangi bir Ermeni provokasyonunu öngörmemize ve gerekli önlemleri almamıza gerekli olanak sağlıyor. Murov dağından Araz nehrine kadar Azerbaycan-Ermenistan sınırında elverişli konumlardayız. Bu mevziler bize hem askeri üstünlük hem de önemli iletişim hatlarının kontrolü de dahil olmak üzere geniş bir alanda görsel kontrol imkanı veriyor. Biz artık bu bölgelerde konuşlanıyoruz. Biz otuz yıl bu sınırlarda olmadık." cümlelerini kurdu.