Parkta bu halde yakalandılar!

Sabah saatlerinde temiz hava almak ve yürüyüş yapmak için parka giden kadın gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Bir çift, çevredekilere aldırış etmeden cinsel ilişkiye giriyordu.

Parkta bu halde yakalandılar!

İngiltere Essex'te sıcak havayla birlikte insanlar kendilerini parklara attı. İngiltere koşullarına göre 26 dereceyi geçen yüksek sıcaklık beraberinde bir takım tehlikeleri de getiriken, vatandaşlar korona virüs nedeniyle uyarıldı ve sosyal mesafeye dikkat etmeleri istendi.

İnsanların park alanlarında birbirlerine olan mesafeyi korumları istenmişti ki, yürüyüşe çıkan bir kadının cep telefonuyla kaydettiği görüntüler şoke etti. Parkta diğer insanlara aldırış etmeyen çift, tamamen çıplak halde cinsel ilişkiye girdi.

O anları cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen kadın, yaşadığına inanamadığını ve parkın o saatlerde dolu olduğunu söyledi. "Etrafımdaki herkes benimle aynı düşünceydi. Böyle bir şeyi kabul etmek mümkün değildi" diyen kadın, yaşanan olayın İngiltere için utanç olduğunu söyledi.

İngiltere'de kamuya açık alanlarda cinsel ilişkiye girmek yasak olduğu gibi, ülke gündemi bugün tartışılmaya başlayan, "Birlikte yaşamayan insanların cinsel ilişkiye girmesinin zina sayılması" kanununu konuşuyor.

Thorndon Country Park'ta yaşanan olay bir anda ülkenin en çok paylaşılan videoları arasına girdi.