Aziz 2. bölüm tek parça izle! Aziz son bölüm full izle! Aziz son bölüm izle

Murat Yıldırım ve Damla Sönmez'in başrollerini paylaştığı Aziz 2. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Show Tv ekranlarında yayınlanan Aziz son bölüm full izle! İşte, Aziz son bölüm izleyebileceğiniz link...

Aziz 2. bölüm tek parça izle! Aziz  son bölüm full izle! Aziz son bölüm izle

Murat Yıldırım ve Damla Sönmez'in başrollerini paylaştığı Aziz 2. bölüm tek parça olarak Show Tv ekranlarında yayınlandı. 12 Kasım 2021 tarihinde Aziz son bölüm full internete yüklendi.

Aziz 2. bölüm tek parça izle! Aziz  son bölüm full izle! Aziz son bölüm izle - Resim : 1

Aziz 2. bölümde; Dilruba ile Efnan'ın karşı karşıya geldiği anların merak uyandırdığı tanıtımda Dilruba, Adem ile nişanlanıyor. Nişan törenine giden Aziz, "Bundan sonra toprağımda, işimdeyim. Varsa yüreği yeten çıksın karşıma!" sözleriyle herkese meydan okurken Pierre'in tepkisi dikkat çekiyor. Dilruba'nın Dereboyu Köyü'ne gönderdiği haber merak konusu olurken, babasından ve köyünden kaçan Efnan'ın izi bulunuyor.

Aziz 2. bölüm tek parça izle! Aziz  son bölüm full izle! Aziz son bölüm izle - Resim : 2

Aziz 1. bölümde neler oldu?

Aziz'in ekrana gelen ilk bölümünde; Antakya'nın en büyük halı üreticisi ve Payidar ailesinin büyük oğlu Aziz Payidar'ın refah ve ışıltı dolu hayatı Fransız güçleri komutanı Pierre'in oğlu Andre'yi öldürmesiyle altüst oldu. Aziz, Andre'nin bir köylü kızına saldırdığını görünce kızı kurtarabilmek için onu vurdu. Bu olay üzerine Aziz, babasının ısrarıyla şehri terk etmek zorunda kaldı.

Aziz 2. bölüm tek parça izle! Aziz  son bölüm full izle! Aziz son bölüm izle - Resim : 3

Mal taşıyan bir kervan ile şehirden ayrılan Aziz, bir süre sonra kervana yapılan bir saldırıda yaralandı. Herkes Aziz'in öldüğünü düşünürken Aziz, 2 yıl sonra Antakya'ya geri döndü. Ancak döndüğünde hiçbir şey eskisi gibi değildi. Babası ölmüştü, ellerindeki her şey satılmıştı. Büyük aşkı Dilruba ise kuzeni Adem ile nişanlanmıştı.

Aziz 2. bölüm tek parça izle! Aziz  son bölüm full izle! Aziz son bölüm izle - Resim : 4

Aziz'in gelişi Antakya'da büyük ses getirirken Dilruba'nın hayatını da tamamen etkiledi. Çünkü Dilruba, gerçek aşkı Aziz'le birlikte olmak istiyordu ancak maddi durumlarının kötüye gitmesi, annesi ve Galip Payidar'ın evlenecek olması bu kavuşmanın önündeki engeldi. Dilruba her şeye rağmen Aziz'e bir mektup yazarak onunla olmak istediğini söyledi. Mektup Aziz'in eline ulaştı.

Aziz 2. bölüm tek parça izle! Aziz  son bölüm full izle! Aziz son bölüm izle - Resim : 5

Aziz, Dilruba'ya gidip gitmeyecek mi diye merakla beklenirken köylü kızı Efnan'ın mücadelesi Aziz'in karşısına çıktı. Efnan, babası ve babasının zorla onu verdiği adamdan kaçmaya çalışıyordu. Bu sırada onu gören Aziz, Efnan'a yardım etti. Erkek kılığında kaçan Efnan, Aziz'in yardım elini tuttu. Finalde Dilruba, mektupta yazdığı yere Aziz'i görme umuduyla giderken karşısında Adem'i görünce şoke oldu.

Aziz 2. bölüm tek parça izle! Aziz  son bölüm full izle! Aziz son bölüm izle - Resim : 6

Aziz ise bu sırada erkek kılığında kaçan Efnan'ı kurtarmaya çalışıyordu. Efnan eve geri dönmemek için nehre atladı. Aziz de peşinden onu kurtarmak için atladığında karşısında güzel bir köylü kızı buldu. İkisinin bu karşılaşmasının ardından olacaklar şimdiden merakla bekleniyor. İzleyicinin merak ettiği bir diğer konu ise, "Dilruba, büyük aşkı Aziz'e kavuşabilecek miydi?"

Aziz 2. bölüm tek parça izle! Aziz  son bölüm full izle! Aziz son bölüm izle - Resim : 7

Aziz 2. Bölüm izle

Aziz 2. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

 Aziz dizisi konusu nedir?

Aziz dizisinde Antakya'da zengin bir ailenin oğlu olan Aziz'in yaşamı izleyicilerle buluşacak. Yıldırım, Aziz Payidar adlı bir karaktere hayat verecek.Antakya’nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar (Murat Yıldırım) refah ve zenginlik içinde bir hayat sürdürmektedir. Fransız delegesi Mösyö Pierre’in (Fırat Tanış) oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesiyle Aziz’in kaderi değişir; doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalır.

Aziz 2. bölüm tek parça izle! Aziz  son bölüm full izle! Aziz son bölüm izle - Resim : 9

İki yıl sonra öldü zannedilirken geri dönüşü herkes için beklenmedik olur. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir.Aziz sahip olduğu her şeyi kaybetmekle kalmamış, Fransız işgali altındaki Antakya bıraktığından daha kötü bir hal almıştır. Üstelik ilk aşkı Dilruba (Damla Sönmez) da amcası Galip Payidar’ın (Ahmet Mümtaz Taylan) oğlu Adem (Güven Murat Akpınar) ile nişanlanmıştır.

Aziz 2. bölüm tek parça izle! Aziz  son bölüm full izle! Aziz son bölüm izle - Resim : 10

Her şeye sil baştan başlamak zorunda kalan Aziz, verdiği hayat mücadelesi ile küllerinden yeniden doğarken; basit bir köylü kızı olan Efnan’ın (Simay Barlas) beklenmedik bir şekilde hayatına girmesi ile duygusal anlamda da ikilemde kalacak, yaşadığı yoğun duygu karmaşası sonrasında zamanla hem kendini hem de gerçek aşkını bulacaktır.

Aziz 2. bölüm tek parça izle! Aziz  son bölüm full izle! Aziz son bölüm izle - Resim : 11

Aziz dizisi oyuncuları kimdir?

  • Murat Yıldırım
  • Damla Sönmez
  • Simay Barlas
  • Ahmet Mümtaz Taylan
  • Fırat Tanış
  • Güven Murat Akpınar
  • Eren Hacısalihoğlu
  • Suzan Kardeş
  • Füsun Demirel
  • Meral Çetinkaya
  • Ayten Soykök
  • Elif Sönmez
  • Baran Akbulut
  • Cenan Çamyurdu
  • Haydar Köyel
  • Berkay Akın