Miss Fashion 2020 Güzeli Elif Yılmaz'dan korkunç taciz itirafı: İlk gecemde emlakçının...

Antalya'da 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun canice katledilmesinin Miss Fashion 2020 Güzeli Elif Yılmaz'dan şoke eden bir taciz itirafı geldi. Yılmaz, 2016 senesinde Halkalı'da tuttuğu evdeki ilk gecesinde emlakçının tacizine uğradığını açıkladı.

Miss Fashion 2020 Güzeli Elif Yılmaz'dan korkunç taciz itirafı: İlk gecemde emlakçının...

Antalya'da emlak işleriyle uğraşan Mustafa Murat Ayhan, 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu'nu öldürdüğünü itiraf etmişti. Haytaoğlu'nun vahşice katledilmesinin ardından ünlü sunucu Elif Yılmaz, şoke eden bir itirafta bulundu.

Miss Fashion 2020 Güzeli Elif Yılmaz'dan korkunç taciz itirafı: İlk gecemde emlakçının... - Resim : 1

Adana'dan İstanbul'a geldiği dönemi yazan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul'a ilk taşındığımda bir emlakçıyla görüşüp ev kiralamak istemiştim. Ve 2016 senesinde Halkalı civarında bir emlak ofisine uğrayıp bir çalışan geçici süreliğine bir evi kiralayabileceğimi söylemişti."

Miss Fashion 2020 Güzeli Elif Yılmaz'dan korkunç taciz itirafı: İlk gecemde emlakçının... - Resim : 3

"Öğrenci geçmişiyle mantıklı gelmişti. Ve evde kaldığım ilk gece arkamı döndüğümde eve zorla girip beni taciz etmişti."

"Böylesi şerefsizleri artık söyleme zamanı" 

"Evden nasıl kaçtığımı hatırlamıyorum. Şikayet edeceğimi söyledim çıkarken korkup evden çıkmış, ve kimseye doğru düzgün tanımıyordum."

"Yalnızdım çaresizdim. Böylesi şerefsizleri artık söyleme zamanı... Ben de susmuyorum. Hâlâ şikayetçiyim" diye yazdı. Yılmaz, "Azra Gülendam Haytaoğlu çok üzgünüm." 

Miss Fashion 2020 Güzeli Elif Yılmaz'dan korkunç taciz itirafı: İlk gecemde emlakçının... - Resim : 5

Azra Gülendam Haytaoğlu emlakçı tarafından vahşice katledildi 

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nde okuyan Azra Gülendam Haytaoğlu beş gündür kayıp olarak aranıyordu. Genç kız ölü olarak bulundu.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Azra'nın cep telefonundan en son inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan ile görüştüğünü tespit etti.

Miss Fashion 2020 Güzeli Elif Yılmaz'dan korkunç taciz itirafı: İlk gecemde emlakçının... - Resim : 7

Cinayeti işlediğini itiraf etti

İkinci kez çapraz sorguya alınan Ayhan, cinayeti işlediğini itiraf etti. Ayhan'ın, ifadesinde Azra'nın ölümü üzerine paniğe kapıldığını cesedi banyoya götürerek bıçakla parçaladığını da anlattığı kaydedildi.